• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het valt de politie van Bonaire op dat de laatste weken weer regelmatig meldingen binnenkomen van diefstallen uit auto’s. Ook de afgelopen dagen was het raak. De politie heeft tussen 2 februari en 6 februari verschillende aangiftes binnengekregen van autoinbraken.

Uit vijf personenwagens die op Duikplaatsen Andrea 1 en 2, Kaya Rotterdam, Boulevard Gobernador N. Debrot en Kaya Boulevard E.E.G stonden geparkeerd, werden diverse goederen gestolen. Het gaat met name om portemonnees, zwemspullen, camera’s, telefoons en zonnebrillen. De politie raadt iedereen dan ook aan om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten.

5 reacties op “Diefstal uit auto’s op Bonaire neemt toe”

  1. Ik denk dat het criminele Nederlanders zijn 😉 altijd weer dezelfde :p

  2. Gelukkig komt minister Spies zaterdag naar Bonaire. Nederland is een stuk dichterbij dan jullie dachten. Spies komt persoonlijk een kijkje nemen en de problemen oplossen. Ik heb er vertouwen in, jij toch ook?

  3. Het niveau van de Bonairiaanse samenleving holt achteruit. Voor een deel is de politie en justitie daar schuldig aan die of niet of veel te soft optreden. Maar voor een veel groter deel ligt het aan de ouders die hun kinderen geen enkele normen en waarden meer bijbrengen. Kijk eens hoe de jeugd van Bonaire er ‘s avonds bijloopt op de Kaya Grandi of de boulevard. Als ik er er vroeger zo uitzag kreeg ik alle hoeken van de kamer te zien. Hier lopen de ouders er waarschijnlijk hetzelfde bij.

  4. Typisch een voorbeeld van sociale onevenwichtigheden in een samenleving. Het gevolg van de hele buitenlandse influx op Bonaire, met een groeiende inkomensongelijkheid en Bonaireanen die vreemdeling in eigen land zijn geworden.

  5. Vroeger was Bonaire lekker rustig en veilig maar dat was vroeger.