• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vertegenwoordigers van Curaçao Tourist Board (CTB) en Breezes Curaçao hebben plaatsgenomen op de promotiekaravaan in Ecuador. De groep reisde naar Quito, Cuenca en Guayaquil waar zij reisagenten vertelde over het eiland en grote evenementen zoals het Curaçao North Sea Jazz.

De Curaçaoënaars gaven informatie over te bezienswaardigheden op Curaçao en over het NSJ, de Heineken Regatta en natuurlijk het Curaçaose Karnaval. Als voortzetting van de karavaan zullen tussen de 20 en 30 Ecuadoraanse reisagenten in mei een bezoek brengen aan ons eiland. Ze zullen dan in levende lijve kennismaken met het eiland.

4 reacties op “Curaçao op de kaart in Ecuador”

 1. @Bericht, U vergeet het onderdeel dat de criminaliteit enorm is gestegen sinds 10-10 en de regering hier niets aan doet..

 2. Helaas zijn wij na een commissie onderzoek door de verenigde landen Ecuador,Quito,Cuenca,Guayaquil tot de conclucie gekomen dat vliegen naar curaçao te onveilig is door de trippel A2 status,bedankt voor de moeite die u heeft ondernomen maar aangezien u een fijne vakantie heeft kunnen bekomen zal deze mededeling u niet zo zwaar tegen vallen,met vriendelijke groet en veel succes in de toekomst op uw Dictorale eiland,

  Hoogachtend,

  boven genoemde landen

 3. Beste Bert, ik ben al 14 jaar woonachtig in Quito – Ecuador en je wilt niet weten wat voor een gigantische markt er hier is voor reizen naar het Caribische gebied. De rijke bevolkingslaag en betere middenklasse heeft geld zat voor dit soort reizen. Er hoeft niet overgestapt te worden. Er wordt met charters gevlogen, zonder overstappen! Curacao is een vrije onbekende en nieuwe bestemming. Maar oa Jamaica, San Andres, Panama, Cancun, Cuba en Dominicaanse Republiek zijn al jaren lang top bestemmingen.Je bent blijkbaar niet goed geinformeerd over de potentie die Ecuador heeft. Zelf vlieg ik ook geregeld naar Curacao en Aruba. Heerlijk even relaxen op onze “eigen” eilanden.

 4. Eerst toeristen uit Panama, nu uit Ecuador. Landen van waaruit we geen enkele toerist hoeven te verwachten omdat het inkomen in deze landen veel te laag is of men (vanuit Ecuador) 4 maal moet overstappen op een retourvlucht naar Curacao.

  Benieuwd waar El Hakim morgen weer mee komt, vluchten uit Botswana?