• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) wil met het bestuur van Fundashon Wega di Number Kòrsou (FWNK) om de tafel gaan zitten. El Hakim wil uitleg over de voorlopige resultaten van het lopende onderzoek naar het beleid van het vorige bestuur van de overheidsstichting.

De minister heeft het bestuur uitgenodigd voor de vergadering nadat hij alarmerende berichten kreeg over de eerste conclusies uit het onderzoek. Het huidige bestuur heeft een team van deskundigen aangewezen om het onderzoek en de conclusies te analyseren. Tijdens de vergadering zal FWNK een verslag van de resultaten overhandigen aan de El Hakim.

5 reacties op “El Hakim wil uitleg van Wega di Number”

 1. Als Hakim deze zaken gaat onderzoeken..wie zonder blaam is werpe de eerste steen.. Het enige voordeel kan zijn dat hij -door te dreigen met een onderzoek misschien genoeg krijgt om zijn belastingschuld te betalen. Als we toch gaan onderzoeken.. neem dan ook even een frauderende apotheek mee en de verdenking van Hezbollah contacten, dan houden we het zuiver. Dat deze man gewoon blijft zitten is onvoorstelbaar.

 2. Dat hij als een dwaas rond vliegt om stoel garantie’s te verdelen ten behoeven van zijn eigen zak en daarmee kleine sucsesjes mee binnen brengt(moet nog bezien worden) is tot daar aan toe,maar als hij zich gaat bemoeien met zaken waar hij zelf in schittert “belastingachterstand cq ontduiking”zou ik als ik hem was een beetje pas op de plaats maken,maar het is bekend de leden van de Hammas schijd aan alles hebben die gaan over lijken.

 3. Wie doet het onderzoek.. Mr. T.H?

  Zal wel te maken hebben met FWNK en Dos Santos ja..

 4. en dan lichten we gelijk even de organisatie van robbie loterij door als er wel genoeg word afgedragen aan wega di number

 5. Misschien kan El Hakim dan ook even uitleggen wat zijn beleid is ten aanzien van zijn miljoen belastingschuld.

  El Hakim had nooit minister mogen worden, want bij iedere vergadering en presentatie zie je de aanwezigen denken ‘die man kan mooi praten, want betaalt wel zelf zijn belastingen niet’.

  Onhoudbaar dus.