• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – Tijdens een controle in een gebouw in Emmstad stuitte de politie gisteren op vijf buitenlanders die geen immigratiepapieren konden tonen. Ook in een ander gebouw zat een buitenlander die illegaal op het eiland verbleef. De verdachten zijn gearresteerd.

De politie heeft de buitenlanders tevens meegenomen naar de immigratiedienst voor verder onderzoek. Het gaat om twee Jamaicanen, twee Surinamers, één Colombiaan en één Guyaan. De leeftijden variëren van 22 tot 30.  Alle zes werden na het onderzoek vastgehouden, en wachten hun uitzetting af.

11 reacties op “Politie pakt illegalen op”

 1. Wiels staat vandaag om 19 uur op HATO, hij ontvangt dan zijn evenbeeld de presidente van Haiti,ook zo’n losser die goed kan zingen maar totaal niet geschikt is om een land te leiden en op te bouwen,met dit soort figuren staat een land stil of glijd nog dieper naar de afgrond,net zoals curaçao nu aan het afglijden is met ongeschoolde figuren aan de macht

 2. Solange, Wiels deelt dan misschien geen sterke drank uit, maar wel pastechis. Zoals aan zijn broer die nu dikbetaald commissaris bij Aqualectra is. Benieuwd wat hij voor zijn kinderen (die hij laat studeren in het zo door hem verafschuwde Nederland) straks gaat regelen.

 3. Gelukkig maar, dat Wiels zelf een notoire leugenaar is en een heel volk naar de afgrond wil hebben met zijn onafjankelijkheid ala Haiti. Lijkt me erg genoeg.

 4. Maurice Vossen, je bent goed in flagrante leugens rond te strooien. Het is toevallig wel zo dat net Wiels nog nooit met kadootjes gestrooit heeft voor een stem. Hij is de eerste politicus in Cur, dat dat afgeschaft heeft. Wil je een PS shirt, zal je ervoor moeten betalen, een PSvlag idem. In zijn sede wordt er absolutamente geen sterke drank geserveerd en het is verboden om daar met sterke drank te komen. je wordt er ogenblikkelijk uit gegooid.. Jammer voor je dat iedereen het weet. Je verwart de PS met de normale PAR praktijken! Bedorven karbonaatdjes aan het arme volk uitdelen, hier en daar een rekening betalen, een koelkast regaleren etc etc. dat deden de meeste politieke partijen, zoals dat gewoonte is in het gehele Caribisch gebied en elders op de wereld. . De PS heeft bewust nooit daar aan meegedaan. Dus niemand gelooft je.

 5. En nu telt de 80/20 regeling weer niet? 80% legaal, 20% illegaal?

 6. @Solange, Wiels heeft al sinds 10-10 de macht en waarom doet hij er niets aan dan?

 7. Wiels moet niet zeuren. Hij dreigde zelfs met het verbieden van kranten nadat een ervan een ingezonden brief gepubliceerd van een lezer die stelde dat partijen als MFK en SB vooral stemmen trekken onder het minder intelligente deel van de bevolking die zich al laat verleiden tot het uitbrengen van een stem in ruil voor een fles drank of t-shirt.

  Een waarheid als een koe, maar het past niet in het straatje van Wiels, een mislukt welzijnswerker die zich graag tot de intelligentsia rekent. En ondanks dat hij Nederland een verfoeide kolonisator vind wel zijn 2 kinderen in Amsterdam laat studeren.

 8. @Theo, groot gelijk. Wiels zegt al jaren hetzelfde als jij. Maar als Wiels het zegt is het ook weer niet goed. De werkgevers moeten keihard aangepakt worden. Want zij zorgen voor de illegale aanwas.

 9. Stuur ze asap naar het huiis van Jasjes.. De vader van alle illegalen! wat een discriminatie!

 10. Er zijn zoveel illegalen op het eiland, schattingen zeggen wel een goede 20.000.
  De werkgevers moeten een grotere boete krijgen om dit soort praktijken tegen te gaan.
  Onze regering moet meer mensen aan het werk zetten, en geen uitkering geven.

  ik vraag me wel af met wie de werkgever ruzie had of had hij niet genoeg betaald aan iemand. want we kunnen elke bouwplaats inlopen en we zullen dan wel iemand vinden zonder papieren, ook bakkerijen, tuinmannen of bediendes in de snek en snacks.

 11. en de werkgever komt er weer goed van af!
  Rijk worden over de ruggen van illegalen en geen risico lopen!