• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Copa Airlines vliegt naar 29 landen in de regio en voegt ook Curaçao toe aan haar schema. De maatschappij begint in juli met vluchten tussen Panama en Curaçao. Curaçao Tourist Board (CTB) was aanwezig bij de lancering van de nieuwe route.
In november vloog het CTB in gezelschap van minister van Economische Ontwikkeling Nasser el Hakim en CHATA ook naar Panama. Zij hebben toen overlegd met bestuursleden van Copa Airlines over het toevoegen van Curaçao aan hun bestemmingen. De kogel is nu officieel door de kerk en Copa Airlines gaat vanaf 10 juli vier keer per week (op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag) naar Curacao vliegen.

Video
Het CTB was in Panama aanwezig bij de lancering van de route en had ook de eer om de nieuwe promotievideo in het Spaans te introduceren. De video is door de maatschappij in samenwerking met het CTB geproduceerd en wordt vertoond op vluchten van Copa Airlines.

Gebruikmaken
“Copa Airlines gaat een erg belangrijke rol spelen in de verbinding tussen Curaçao en het Amerikaanse continent, en zal bijvoorbeeld Curaçao met Brazilië verbinden. Ook lokale maatschappijen kunnen gebruikmaken van het netwerk van Copa Airlines”, aldus Hakim.

7 reacties op “Curaçao vaste bestemming Copa Airlines”

 1. Hakim zal wel zijn brillen importeren via Panama (free zone) en zal zo dus ze goedkoop naar Curacao krijgen

 2. @Waar, maar misschien kan vriend Kade wat aan de veiligheid doen want elke dag worden er toeristen beroofd, autoruiten ingeslagen op bandabou. Als tourisme zo belangrijk dient daar wat aan te gebeuren!

 3. Ik sprak eergisteren een stewardess van Air Berlin en die vertelde me dat de vluchten richting Curacao altijd vol of bijna vol zitten. De open sky policy ingezet door toenmailge mininster Maurice Adriaans heeft de deur opengezet voor vliegtuigmaatschappijen om hier te landen. Het begint nu zijn vruchten af te werpen. Hakim en de CTTB spelen hier heel goed op in. En hoewel Hakim vergruisd werd door zijn stoelgarantie moeten de kritikasters nu toch wel redelijk de mond gesnoeid zijn. Air Berlin is een groot succes. Laten we hopen dat Copa Airlines ook vele toeristen gaat brengen. Toerisme is nog altijd onze belangrijkste inkomstenbron en ons eiland heeft veel te bieden. Volgens mij is de Canadese markt ook heel interessant. Er wonen miljoenen ex-Nederlanders en de winters zijn er niet om uit te houden.

 4. Meer airlift is altijd toe te juichen, maar wat Panamezen op Curacao te zoeken hebben is mij een raadsel, en ik zie behalve Gerrit en Stella (op kosten van ons allemaal) weinig Curacaocenaars naar Panama vliegen.

  En dan de verbinding tussen Curacao en Braziilie: volgens mij ligt Paama noordwestelijk ten opzichte van Curacao en Brazilie zuidoostelijk. dus via Panama naar Curacao vliegen is voor een Braziliaan hetzelfde als voor een Curacaoenaar naar New York vliegen via Amsterdam.

 5. Interessant, ben benieuwd of ze leuke introductiekortingen gaan geven voor ons richting Panama.

 6. Jammer dat het een dure ticket is.. voor die prijs kan je ook naar Nederland vliegen.

 7. Hupa, en de spaarpot van Hakim is nu zeker gevuld einde van dit jaar?>>>