Partido MANCURAÇAO – Partido Movementu Antia Nobo (MAN) viert vandaag haar 41-jarig bestaan met een sociaal-culturele activiteit in Hofi Fidel in Sta. Catharina. De MAN is op dit moment één van de regerende partijen met Charles Cooper en Hensley Koeiman als ministers.

MAN heeft ook twee vertegenwoordigers in het eerste Curaçaose parlement, namelijk Eunice Eisden en Eugene Cleopa.

Aanpak
De MAN is op 6 februari 1971 opgericht, vlak na de onlusten op Curaçao op 30 mei 1969. De oprichters wilde een partij starten die op een nieuwe manier aan het werk zou gaan. In het begin wilden zij zelfs een sociale revolutie ontketenen. Nog steeds richt de MAN zich sterk op een sociale en culturele politieke aanpak. De partij nodigt al haar leden en sympathisanten uit, om het 41-jarige bestaan te komen vieren van 19.00 tot 22.00 uur bij Hofi Fidel.

8 reacties op “MAN viert 41-jarig bestaan”

 1. Als ik de reactie lees van de MAN mbt waarschuwing van Jackson van de PAR snappen ze daar duidelijk niet dat het twee voor twaalf is voor de MAN. en het zal duidelijk zijn dat het afgelopen zal zijn met de MAN. Niemand zal meer respect voor ze hebben en op ze stemmen.

 2. Echt reageren doen ze niet.. Ze lopen een beetje mee te hobbelen met Commedante Wiels. Die zo trouwens om de zoveel keer uitscheld voor alles en nog wat.. en dan blijven de MAN mensen zeer stil.. maar oh wee als iemand van de PNP wat zegt dan gaat Atalita te keer!

 3. Als ze nog enig fatsoen hebben, dan laten ze deze coalitie vallen……
  maar de corruptie is nu ook in de MAN wijd vertakt…..

 4. Laten ze er maar een mooi feest van maken. Ze halen de 45 jaar namelijk niet op deze manier.

 5. Er valt niets te vieren voor de MAN. De partij staat bekend nu als zeer corrupt en niemand kent de MAN meer uit de tijd van Don Martina die zelf de partij heeft verlaten. Bij een volgende verkiezingen zal deze partij geen stem meer halen en zal zij als de PLKP onbekend zijn.

 6. Ach. al die pastechi’s in ieder blokje beton dat geplaatst is om als verkeersdrempel te dienen zullen de heren en dmes van de MAN niet armer gemaakt hebben. Enkel het land en haar inwoners gaan naar de knoppen.

 7. Man por bai kontempla kon e partido famosa aki a kai den un derumbe.

 8. Wellicht kan mijnheer Cooper, wiens partij de twijfelachtige eer heeft om sjofele Schotte in haar midden te hebben gehad, op deze feestelijke dag meteen wat uitleg geven.

  Uitleg over het feit dat hij Anparo dos Santos, wiens broer van tientallen miljoenen witwassen verdacht wordt, nog steeds illegaal laat bouwen aan de Caracasbaaiweg?

  Uitleg over het rapport van Rosenmoller waarin staat dat Coopr flink gecasht heeft bij de uitgiften van terreinen?

  Een onschuldig iemand zou dat laatste tot op de bodem uitgezocht willen zien om zijn onschuld te bewijzen. Niet Cooper, die houdt zich angstvallig van de domme en gaat op kosten van de belastingbetaler een week naar Suriname. Met een delegatie van bijna tien die nog geen telefoon van een strijkijzer kunnen onderscheiden maar daar wel zogenaamd een flut investering van UTS gaan onderzoeken.