CURAÇAO – Een man heeft zaterdag zichzelf met benzine overgoten bij een pompstation bij de Santa Rosaweg. De politie kon ingrijpen voordat de man zichzelf in brand kon steken. Dat bevestigt politiewoordvoerder Reginald Huggins. De man had volgens de politiewoordvoerder problemen met zijn vrouw en kind.

De Vigilante meldt dat de man volgens getuigen eerst zijn vrouw had mishandeld. Toen omstanders tussen beide kwamen en de vrouw wist te ontsnappen, besloot de man zichzelf met benzine uit de één van de pompen te overgieten. De man is door de politie meegenomen naar het politiebureau, maar niet gearresteerd.

8 reacties op “Man overgiet zichzelf met benzine”

  1. Een en al medeleven hier.

  2. Naar een mondi ergens ver weg brengen waar niemand dit hoeft te aanschouwen en z’n ritueel af laten maken. Deze man heeft de samenleving niets te bieden..?

    Wat hier ook al gezegd wordt; hij heeft professionele hulp nodig. Anders wordt hij niet alleen een gevaar voor zichzelf maar ook voor zijn omgeving. Krijg je straks van die Anasaweg taferelen.

  3. Dit is verschrikkelijk… hoe kun je benzine van bijna 2.50 de liter zo verspillen?

  4. Hear hear Jules. Wat een (bijna-)ramp, straks probeert hij het nog een keer en is het wél raak. Fijn als je daar net staat te tanken…. opsluiten zo’n gestoorde gast. Je vrouw mishandelen is ook zo rechtmatig…

  5. Als hij zichzelf ook had aangestoken bij het benzinestation waren er meerdere doden gevallen. Hoe is dit niet een poging tot moord / doodslag?

  6. Dit is afschuwelijk. Deze man is een gevaar voor anderen en voor zichzelf. Hij zou gearresteerd en opgenomen moeten worden. Stel nou dat hij morgen het leven van zijn vrouw, zijn kinderen en van zichzelf beroofd. Wij moeten in dit soort gevallen ingrijpen!!!

  7. Dus iemand die zelfmoord wil plegen word niet gearresteerd?? dus na verhoor loopt hij vrolijk weer buiten? De man moet worden opgenomen lijkt mij.

  8. Als deze man geen proffesionele hulp krijgt hebben we binnenkort ellende