• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een vermoedelijke leider van een drugsbende op Curaçao, is in Colombia opgepakt. De man wordt verdacht van de moord op een agent in opleiding die in oktober vorig jaar plaatsvond.

De politiecadet werd in oktober neergeschoten in een bar tijdens een ruzie tussen meerdere mensen. Volgens NOS is de hoofdverdachte daarna gevlucht naar Colombia. Er is toen een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de man bij Interpol.

Drugsbende
De Colombiaanse politie vermoedt dat de verdachte al een tijd in een regio verbleef tegen de grens met Venezuela. De man is inmiddels uitgeleverd aan Curaçao. Volgens de politie zou de man een drugsbende leiden op Curaçao die banden heeft met de maras, jeugddrugsbendes in Zuid-Amerika.

11 reacties op “Bendeleider gepakt in Colombia”

 1. @Ton Lenders, wat Kasuari al zei, je moet al verplicht een email address opgeven.. natuurlijk is dat voor mensen die niet onder een pseudoniem reageren vrij makkelijk te achterhalen..

  Je kan op veel manieren posters tracken.. zelfs als je een dynamic IP hebt… leuk projectje voor een tech die teveel tijd over heeft.

  @Kasuari, vaak kan je uit de manier van schrijven al opmaken wie het is…. Ik kan soms wel huilen om de spelvoutu die ik laat zitten bv 😉 Had ik maar beter opgelet op school…

 2. Voor de rest zie ik het als een compliment voor Cur Eye en mezelf dat deze grapjas de moeite neemt om met onze naam te reageren..

  Blijkbaar is die goed op zn plek gezet en dat zit nog steeds aan hem/ haar te vreten.. 🙂

 3. Men moet al verplicht een email adres toevoegen, laat dat voor VP een reden zijn om iets onder bv Cur Eye en/ of Kasuari te posten. Ik heb meerdere IP adressen, maar slechts 1 Naam en emailadres.

 4. Cur Eye,

  Versgeperst kan aan de hand van het IP adres vaststellen met een bepaalde mate van waarschijnlijkheid vaststellen of een persoon meerdere nicks gebruikt. Echter, zoals in mijn internetlokaal maken tientallenn mensen gebruik van internet en is het logisch dat er meerdere nicks middels 1 IP adres reageren. Bovendien kan een persoon die de nick van een ander gebruikt ook van een andere computer (met ander IP adres) reageren.

  Oplossing is om nicks te registreren via hun e-mail adres, en nicks te laten inloggen alvorens te kunnen reageren.

  Ik vraag me af of dat voor een luchtige site als Versgeperst nodig is. Gezien het niveau van de gemiddelde reactie lijkt het mij een wat zwaar middel dat bovendien mensen zal weerhouden te reageren omdat ze door een registratieproces moeten.

 5. Iemand zit ook met mijn nick te commenten…
  Cureye, op 06-02-2012 om 13:12 schreef:
  (Behalve spatie dan), Graag die ook deleten…

  Misschien voor VP een keer grappig om een maandje bij te houden wie met welke nicks comment en daar een leuk artikeltje over plaatsen?
  Of een zwitzaltje te plaatsen bij nieuwe nicks zoals bij geenstijl..

 6. Cureye,

  Is overigens ook een mooie naam 😉

  Afz:
  Kasuari 😉

 7. Wie zit met mijn naam te reageren…?
  Versgeperst, graag voorgaande reactie deleten.

  Grapjas… Blijf bij je eigen diverse nicknames ipv anderen zwart proberen te maken.

 8. @Kasuar wel goed lezen voor we vingers wijzen.
  Het is de man die gearresteerd is, op verdenking van neerschieten van een agent in opleiding, die gelinkt zou zijn aan de bendes.

 9. Zou best eens een opzetje van Monk kunnen zijn om zijn FARC broeders van een concurrent af te helpen !

 10. Als de Curacaose politie ook al banden heeft met dit soort bendes is het einde zoek. Eerst was het de politiek, nu de politie.

 11. HUMMMMMMMMMMMMMMMMMM,Columbia???????????????????