• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het hoofd van bevolkingsregister Kranshi, Harold Daal, heeft twee weken vakantie opgenomen. Dit deed hij op verzoek van minister Carlos Monk (Dienstverlening). Tijdens zijn afwezigheid zal een onafhankelijke commissie onderzoek doen naar de klachten van het personeel over Daal.

Daarnaast komt er een audit bij Kranshi, die uitgevoerd zal worden door accountant Terry Hernandez. De accountant is bekend van de rapporten die hij voor de overheid maakte over Curaçao Ports Authority (CPA), waarna oud-directeur Marcelino ‘Chonky’ de Lannoy werd ontslagen. Hernandez was ook verantwoordelijk voor het rapport van de Universiteit van de Nederlandse Antillen, waarna rector Miguel de Goede werd ontslagen.

5 reacties op “Harold Daal twee weken met ‘vakantie’”

 1. Echt, waarom nemen ze die luiaards bij Kraanchi zo serieus. Ze zijn gewoon tegen die Daal omdat hij ze laat doen waarvoor ze betaald worden..

 2. Daal met betaalde vakantie? Dat betekent dus lunchtijden voor het Kranshi personeel van 11 tot 14 uur, want Daal oefent daar dus een paar weken geen controle meer op uit.

  En Tierry Hernandez en Athony Centje vullen hun zakken weer met het schrijven van nietszeggende rapporten die alleen op het toilet nog enige waarde kunnen hebben wanneer het toiletpapier op is.

 3. Als Monk ballen heeft en de rechtstaat respecteert stuurt hij de werkweigeraars naar huis!!!
  Neen, eerst door een zakkenvuller die nog geen enkel rapport heeft kunnen produceren een rapport laten opstellen wat de belastingbetaler weer hopi plaka gaat kosten.

 4. Heeft Daal tenminste nog iets aardigs er aan overgehouden in de vorm van een betaalde vakantie. Weet iemand hoeveel rijksdienaren er al jaren thuis zitten en doorbetaald worden? Ja ja, Hernandez met zo’n reputatie; soort zoekt soort. Hangt ook weer een flink prijskaartje aan.

 5. Thierry Hernandez maakt rapportjes die daarna door de rechter worden weggegooid omdat ze geen enkele waarde heeft. Tevens lopen er klachten bij de NIVRA over deze meneer.. en toch voor 200.000 een waardeloos rapportje schrijven