• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 45-jarige Franse Sylvie Marcon die deze week om het leven is gekomen door zelfmoord, wordt vandaag om 15.00 uur begraven. Dat meldt Jean-Marie Pradin van het Franse Consulaat. Marcon was hoofdverdachte in de zaak omtrent de dood van haar man en zoon.

Via een brief heeft zij laten weten dat zij begraven wil worden bij haar gezin. Pradin laat weten dat de familie de wil van Marcon respecteerd. De Française wordt vanmiddag naast haar man en zoon begraven op de begraafplaats van Brievengat.

Anasaweg
De Franse 65-jarige Patrick Daniel Alain Minchella en de vijftienjarige Lucas Ronan Marcon werden 1 januari dood aan getroffen in een appartement aan de Anasaweg. De lichamen lagen onder een laken. De vrouw van het gezin lag met wonden aan haar pols op de grond en werd gelijk overgebracht naar het ziekenhuis. Al snel gold de vrouw als hoofdverdachte in de zaak en werd in het ziekenhuis aangehouden. In de gevangenis pleegde zij zelfmoord.

5 reacties op “Vrouw Anasaweg wordt vandaag begraven”

 1. Ferd, zou het?
  Waarschijnlijk hebben ze wel een reisverzekering, dan word het transport betaald (waarschijnlijk ook groepskorting) en als je een uitvaartverzekering hebt word de begrafenis ook betaald. Dus dan zit de fam ook niet met extra onkosten.

 2. RJ, de familie in Frankrijk heeft geen geld voor een begrafenis, dus de lijken kunnen daar niet heen gestuurd worden.

  Daarnaast rekent KLM een kleine 10,000 gulden voor het vervoer van een stoffelijk overschot (30,000 in totaal dus) en dan is een begrafenis hier ook nog eens een stuk goedkoper.

  Overigens is het transport van een stoffelijk overschot (enkele reis uiteraard, en natuurlijk zonder catering) dus even duur als een retourtje Amsterdam van Gerrit en Stella samen.

 3. Waarom worden deze mensen op Curacao begraven en niet in Frankrijk?

 4. Eigenlijk is het van de zotte. Als je het graf van je broer (oom) of neefje (what ever) wilt bezoeken ligt de moordenaar er naast. Heel appart

 5. Deze zelfmoord was te verwachten, niet alleen was dat haar oorspronkelijke plan, ook zou ze na de dood van haar man en dochter geen leven meer hebben gehad.

  Heel triest geval, waar we eigenlijk (werk voor de pers) meer van zouden willen weten. Wat was hun band met Curacao?