• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Kranshi CuracaoCURAÇAO – De medewerkers van bevolkingsregister Kranshi zijn vanochtend ‘onder protest’ aan het werk gegaan. Volgens Telenotisia gisteravond, geven de medewerkers premier Gerrit schotte en minister Carlos Monk (Dienstverlening) een ‘redelijk termijn’ om met een oplossing te komen.

De medewerkers verlieten dinsdag hun werkplek, nadat hoofd Harold Daal weer begonnen was met zijn eerste werkdag sinds minister Monk hem op non-actief had gezet. Daal werd op non-actief gezet omdat er veel spanningen tussen hem en de arbeiders waren.

Rust
Gisterochtend deden de werknemers hun beklag bij Schotte en Monk op Fort Amsterdam. Beide bewindvoerders willen ‘rust in de tent’ en zullen samen met de vakbond een oplossing bedenken om de werksfeer bij Kranshi te verbeteren.

4 reacties op “Medewerkers Kranshi weer aan het werk”

 1. Ik las in het Antilliaans Dagblad van vandaag dat de medewerkers van Kranshi zich erg ergerden aan het feit dat de heer Daal controleerde of de medewerkers ‘s morgens wel op tijd waren en ‘s middags op tijd terug waren van lunch.

  Deze medewerkers moeten zich diep schamen, en nog meer de Abvo die het voor hen opneemt. Ik heb gewerkt bij enkele overheidsinstellingen en kan beamen dat collega’s die lid waren van de Abvo meestal niet vooruit te branden waren en bij het minste of geringste de Abvo inschakelden, bij wijze van spreken al als er een schepje suiker te weinig in de koffie zat. En de Abvo, o zo bang om leden te verliezen, liep achter de werknemers aan als Stella van Rijn achter Gerrit Schotte.

  Schande werknemers van Kranshi, schande Abvo.

 2. En 3 maal raden wie er weer een audit mag gaan doen..

  Onze goede vriend Thierry Hernandez die op verzoek alles schrijft wat de opdrachtgever wil!

 3. Ach, 90 procent van Kranshi is daar politiek geplaatst.. Is dus een zeer beinvloedbare dienst.

 4. De mederwerkers van Kranshi hadden in het verleden “iets” moeten doen, dat is te zeggen als de situatie inderdaad zo erg was als dat het nu wordt gepresenteerd.

  Echter men deed kennelijk niets en nu zijn ineens de rapen gaar?? Heel vreemd en verkeerd aangepakt dus.
  ALS het waar is en er geen sprake is van politieke beinvloeding dan wel massahysterie, niet ongebruikelijk met dit soort zaken, dan is de benadering dus superdom geweest.

  Ook valt op dat onze opperkabouter gerrit, die zich nergens me bemoeit nu opens dus wel in beeld komt, toch een politiek randje aan dit geheel??

  Nu zal men bij Kranshi gewoon aan het werk moeten ipv met niet officieel aangekaarte zaken uit het verleden, het maatschappelijk verkeer te ontwrichtten.