• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  De politie heeft gistermiddag om 13.20 uur een patrouille gestuurd naar een huis in Zuid Abrahams vanwege een schietpartij. Bij aankomst stuitte de politie op het slachtoffer van de schietpartij, die voor het huis lag. De 22-jarige man had een schotwond in zijn keel.

Uit voorlopig onderzoek bleek dat er vier mannen al een tijdje achter het huis in Zuid Abrahams zaten, waarvan er één na een tijdje weg ging. Op dat moment hoorde de andere drie mannen een schot.

Kritiek
De drie mannen renden daarna naar de voorkant van het huis, waar ze het slachtoffer vonden die bij de poort van het huis op de grond lag. Eén van de mannen merkte een auto op die snel weg reed. De politie heeft later een huls gevonden in de buurt van het huis. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is kritiek. Het onderzoek loopt nog.

Informatie
De politie vraag iedereen die denkt informatie te hebben over deze zaak, om te bellen naar de telefoonnummers 866-6119, 866-6221, het anonieme nummer 108 of 911.

7 reacties op “Man in keel geschoten”

 1. Is waarschijnlijk niet gekomen omdat men zweetvoeten heeft.

 2. op Texel zijn er niet zoveel schietpartijen hoor

 3. Misschien kunnen we die spelende agenten (stuk of 20) zondags op de nieuwe havenweg gaan gebruiken om misdaad op te lossen. Moeten die 5 mensen maar even ergens anders gaan fietsen.

 4. Klink een beetje raar

 5. Vernaggeld man. In je keel.

 6. Elke dag…schietpartijen, berovingen, overvallen, mishandelingen in het dorpje…en het wordt niet echt beter zo te zien en te horen en te lezen.

 7. Het aantal wapens op straat is niet normaal meer. En wat doet de politie? Met man en macht de straat op om te kijken of het volk de autobelasting heeft betaald. SCHANDE!