• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteravond een patrouille naar de Oranjestraat gestuurd, vanwege een overval. Bij aankomst troffen de politieagenten een vrouw met een schotwond in haar rechteronderbeen en haar zevenjarige zoontje aan.

Uit het voorlopig onderzoek bleek dat drie mannen, waarvan twee een vuurwapen in de hand en hun gezicht bedekt hadden, het huis binnendrongen waar het slachtoffer en haar zoontje op bezoek waren.

Laptop
Op het moment dat de mannen het huis binnen gingen zat de vrouw in de woonkamer en een mannelijke bewoner van het huis in de eetkamer. Onder bedreiging van de vuurwapens liepen de overvallers een kamer binnen en begonnen te zoeken in de kamer om daarna met een laptop die op een tafel in het huis was, te vertrekken.

Schot
Toen de mannen het huis verlieten, draaide één van hen zich om en loste een schot die de vrouw raakte. Daarna gingen zij te voet een onverharde steeg in en verdwenen. De gewonde vrouw werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De zoon van de vrouw was erg geschrokken door het voorval en kreeg hulp van het personeel van Slachtofferhulp. Het Overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie over deze overval te hebben  om dit door te geven aan de politie. Dit kan via het Overvalteam op 8666-192 ook kan 24-uur per dag worden gebeld naar 911 of naar het anonieme nummer 108 .

5 reacties op “Gewelddadige overval bij Oranjestraat”

  1. @patrick: misschien moet de burger die zich niet in dit soort malafide zaken stort ook in de mogelijkheid worden gesteld om zich met wapens te verdedigen? Wapen weten ontwapenen toch alleen maar de burger die zich toch al aan de wetten hield.

  2. Is Kadee nog wel in leven.. ik hoor daadwerkelijk helemaal niets van die man..

  3. Dit is toch niet meer normaal.. Wanneer gaat men eens ECHT optreden??? Hoe kan het toch zijn dat er zoveel wapens op zo’n klein eiland rondzwerven

  4. Wanneer gaat de politie zich weer laten zien? Onder Par signatuur werden regelmatig hele gebieden ‘s avonds afgesloten (Salina/Brievengat) door politie, marechausee en douane waarbij iedere auto op wapens werd gecontroleerd.

  5. Kadee doe iets.