• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Werknemers van Kranshi zijn aan het staken, waardoor niemand op dit moment terecht kan bij het bevolkingsregister. De enige dienstverlening die op dit moment verricht wordt bij Kranshi, is het afgeven van noodpaspoorten. De medewerkers zijn boos over de terugkeer van hoofd Harold Daal.

Daal is het diensthoofd van overheidsdienst Publieke Zaken bij Kranshi. Hij werd vorig jaar op non-actief gezet door minister Carlos Monk van Bestuur, Planning en Dienstverlening na ruzie met het personeel. Het hoofd mocht vandaag weer aan het werk nadat de rechter hem vorige week in het gelijk stelde. Toen Daal op het werk kwam vanochtend, is het personeel weggelopen.

12 reacties op “Staking bij Kranshi”

 1. Slechts de helft van het personeel meldde zich ongesteld bij de Arbodienst om vervolgens naar de sede van Abvo te strompelen.

 2. Is de regering nu ook zo snel om ze middels een rechtzaak weer aan het werk te krijgen??

 3. Circus zonder een tent, maar met een hoop theathers, vandaag is theater Kranshi aan de beurt.
  Zoals bijna altijd leveren theatervoorstelling niet veel op en gaat op een gegeven moment de zaak over de kop.

 4. Stomme mensen by Kranshi, snappen ze wel hoeveel mensen ze aan het duperen zijn? Niet dus.

 5. E Monkey ey ta un berguensa politiko! Kon un politiko por steun algu ku ta robes i perhudika nos pueblo? Kon un politiko por steun esnan ku ta bai kontra di e desishon di nos jues? E monkey aki ta riba un EGO ride pa su mes i nada pa benifesia nos pueblo. Jammer . Jega te na e puesto ey anto e no por traha su trabou!!!!!!!

 6. Ach ja Kranshi staat bekend als een politieke werkvoorziening. meeste mensen daar zijn geplaatst door de politiek.. waren hiervoor zgn medewerker van gedeputeerden..

 7. Ontslaan zit er niet in, want naast de vakbond steunt ook Monky de actie van het personeel. Ontslaan van een minister dan maar en daar heeft de PS ervaring mee.

 8. En dit gaat steeds vaker gebeuren dit is de opzet van deze regering,sta er niet van te kijken als het personeel dit onder druk van Monky hebben uitgevoerd.De rechtelijkemacht negeren word door onze Lijders met een lange ij zelfs aangemoedigt zij doen zelf niet anders.

 9. Set a beggar on horseback, and he’ll ride to the devil. Algemeen bekend dat een YDK de ander niks gunt tijdens een pastechi maaltijd.

 10. Bedankt.. precies vandaag weer ! Ik heb het helemaal gehad met deze onzin… Bureau rijbewijzen, Kranshi, Immigratie dienst, Belastingsdienst, D.O.W het is overal hetzelfde.

 11. Direct ontslaan deze werkweigeraars.
  Zij hebben net zoveel respect voor een rechtelijke uitspraak als Ivar Asjes.

  Maar tot maatregelen tegen deze werkweigeraars die ervoor zorgen dat vele mensen voor niets naar Kranshi gekomen zijn wordt natuurlijk niets ondernomen want het past in het straatje van deze NON REGEERDERS.

 12. Bedankt, Monky. De vakbond steunt het personeel ook nog. Gaat het er weer op uitdraaien, dat er schadevergoeding betaald moet worden?