• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een grote groep heeft het afgelopen weekend de informatieavond voor de audiovisuele cursussen van minister Hensley Koeiman (Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn) en producent Mavis Albertina bijgewoond. De cursussen zijn speciaal voor werkloze jongeren.

De cursussen worden georganiseerd in samenwerking met ICE- Caribbean, belast met het project Rumbo pa Trabou – Op koers voor werk, en is gefinancierd met SEI/USONA fondsen.

Traject
Een grote groep heeft de bijeenkomst bijgewoond en toonden belangstelling om de cursussen te volgen. Het cursusaanbod bestaat uit drie categoriën: Camera, Editing en Geluidstechniek. In totaal zullen 30 mensen in de gelegenheid worden gesteld om deel uit te maken van dit leertraject.

Intake
Volgende week start de intake om vast te stellen wie echt kan deelnemen aan de cursussen, die op 27 februari van start gaan en zes maanden gaan duren. Aanstaande donderdag is de laatste informatieavond. Geïnteresseerden kunnen bellen naar Mavis Albertina op telefoonnummer 527-7008.

2 reacties op “Veel interesse voor audiovisuele cursus”

 1. Ja en de cursus kost….

  NAF6000,-

  Ze willen 30 studenten

  Naf 6000 x 30 = 180.000 over 6 maanden cursus…

  NAF 30.000 PM omzet. dit is dus geen initiatief van een minister om werklozen te helpen, maar om een zakenman onder de naam van een minister een riant salaris te geven.

 2. Koeiman is de enige goede minister in dit foute kabinet.
  Beter een dan geen………