• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Joran van der Sloot heeft gistermiddag (Peruaanse tijd) getuigd in de zaak van de drie taxichauffeurs die hem na de dood van de Peruaanse Stephany Flores van Peru naar Chili hebben gebracht. Hij heeft ontkend dat hij hun had verteld dat hij iemand had vermoord.

De taxichauffeurs worden ervan verdacht hem voor de autoriteiten in bescherming te hebben genomen. Zij hebben verklaard onschuldig te zijn en niet geweten te hebben dat Van der Sloot op de vlucht was.

Kerfstok
De officier van justitie eist tegen hen vijf jaar gevangenisstraf en een boete van elk ruim 2800 euro. Hij achtte aangetoond dat de chauffeurs wisten dat Van der Sloot iets op zijn kerfstok had. De uitspraak is vandaag. Van der Sloot zelf is veroordeeld tot 28 jaar cel en 59.000 euro smartengeld wegens moord en diefstal op Flores.

© ANP, alle rechten voorbehouden

4 reacties op “Van der Sloot getuigt in zaak taxichauffeurs”

  1. @Bomboklad: eens met je vraag. In de Holloway zaak geen spat bewijs, in de Flores zaak alleen een bekentenis die onder dwang is afgelegd maar waar wel het hele proces aan is opgehangen.

  2. welke bewijzen dan cor ??

  3. De heren taxichauffers ontkennen zelf ook, niet om een straf te ontlopen maar omdat het nooit gezegd is. Een van de vele missers in deze hele zaak.

  4. Heel deze zaak kan opgelost worden door dit heerschap(?) nooit meer terug te zetten in de vrije maatschappij. Joran bestaat uit leugens en de bewijzen van de moorden stapelen zich op. Waarom nog langer rechtszaak op rechtszaak houden?