• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – De 45-jarige Franse vrouw die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van haar man en zoon in een appartement op de Anasaweg op 1 januari, heeft zelfmoord gepleegd in de gevangenis. Dat bevestigt politiewoordvoerder Reginald Huggins. Meer details zijn nog niet bekend.

De Franse 65-jarige Patrick Daniel Alain Minchella en de vijftienjarige Lucas Ronan Marcon werden 1 januari dood aan getroffen in een appartement aan de Anasaweg. De lichamen lagen onder een laken. De vrouw van het gezin lag met wonden aan haar pols op de grond en werd gelijk overgebracht naar het ziekenhuis. Al snel gold de vrouw als hoofdverdachte in de zaak en werd in het ziekenhuis aangehouden.

7 reacties op “Vrouw Anasaweg pleegt zelfmoord”

 1. The Dude,

  Los gezien dat het geld kost, het is naar mijn idee altijd goed om te begrijpen waarom die vrouw dat gedaan heeft. Wat waren de signalen voordat ze zoiets gedaan heeft (van haar kind en man en dr zelf) etc etc…

  Op die manier kan je het misschien wel voorkomen bij andere gevallen. Dus zie deze kost als een investering.

  Het is gewoon triest en het blijft een blunder, want de zaak is nog steeds niet opgelost en er zal niemand veroordeeld worden.

 2. Als ze het toch van plan was om zelfmoord te gaan plegen,dan had niemand haar tegen kunnen houden waar ze ook verbleef. Triest verhaal!

 3. @Kasuari & @makayu

  Dat was ook het eerste wat in mij op kwam. Maar wellicht was het wel een kwestie geweest van ‘toevallig’ het juiste materiaal binnen handbereik en een paar bewakers die even een andere kant op keken. Alle pijlen wezen naar haar omtrent de dood van haar man en zoon en bovendien had ze inderdaad al eens een poging tot zelfmoord gedaan. Waarom dan een cel vrijmaken als het zo ook opgelost wordt? Kost de maatschappij minder en die vrouw heeft zichzelf gestraft.

 4. Speciaal toezicht kwam zeker niet bij hen op… sjonguh2 wat een blunder!

 5. Dat noemt men ook zelfbeschikkingsrecht.

 6. Was er geen extra controle op deze vrouw, signalen waren toch duidelijk dat ze zichzelf van het leven wilde beroven!
  Hoe is hier door politie-autoriteiten mee omgesprongen??

 7. Wel een volhoudertje……