• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft zaterdagavond een man aangehouden, omdat hij een opdracht van de politie negeerde. De negentienjarige man bleef zich tijdens een Jump Up aan een trailer vast houden, en gaf geen gehoor aan de bevelen van de politie om los te laten.

Hier op arresteerden de politieagenten de man, die behoorlijk onder invloed van alcohol was. Hij verzette zich hevig tegen zijn arrestatie.

Vasthouding
Uiteindelijk werd de man overgebracht naar het politiebureau waar hij werd vastgehouden. De volgende morgen werd hem de les gelezen door de politie over zijn gedrag van de avond tevoren, waarna hij naar huis mocht gaan.

Arrestatie
Het onderzoek naar een overval die op 20 januari had plaatsgevonden in een winkel aan de Gosieweg, heeft vrijdag geresulteerd in een arrestatie. Een 30-jarige man werd in zijn huis aan de Genieweg aangehouden. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris, die besloot dat de man tijdens het onderzoek in hechtenis moet blijven.

3 reacties op “Dronken man negeert politiebevel”

  1. openbare dronkenschap is nu eenmaal verboden bij de wet, nu nog even wachten tot dat ze iedereen die dronken is oppakken.

  2. Een Curacaoenaar heeft in Dordrecht afgelopen december hetzelfde gedaan en heeft daarover een klacht ingediend. Ik dacht dus dat je hier niet naar de politie hoefde te luisteren en je verzet mocht bieden. Dan is dat ook weer opgelost.

  3. Konden ze ook niet in Salina zijn op dat tijdstip? Onze motor vrienden vonden dat je dan namelijk de schottegatweg kan afzetten om dan heel hard rondjes te draaien op je motor.. Politie was in geen verre te bekennen