• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie centrale heeft vannacht rond 03.02 uur een melding binnengekregen over een persoon die zich bij de polikliniek van het SEHOS heeft gemeld met een schotwond. Het slachtoffer is een twintigjarige man die werd beschoten na een mislukte overval.

Het slachtoffer heeft tegenover de politie verklaard dat hij in Saliña buiten stond te urineren. Op dat moment liep een onbekende langs die zijn tas probeerde los te trekken.

Schoten
Volgens het slachtoffer is het de verdachte niet gelukt om zijn tas af te nemen. Hierop besloot de verdachte zijn pistool te trekken en schoten op het slachtoffer te lossen. De twintigjarige man liep een aantal schotwonden op en is in een particuliere auto vervoerd naar het SEHOS. Het slachtoffer kon na behandeling weer naar huis. De politie heeft de auto waarin het slachtoffer is vervoerd in beslag genomen voor nader onderzoek.

13 reacties op “Mislukte overval eindigt in schietpartij”

 1. @sandra ..beste Sandra,ten eerste lopen wij niet met pistolen op zak in Nederland,ten tweede zou ik wel eens willen weten waar en op welk strand ze op curacao met blote tieten rondlopen,want ik heb het nog nooit ergens gezien? En mochten er dames rondlopen met blote tieten dan doen ze dat om de borsten ook een bruin kleurtje te geven,Zijn dames die dat doen en er zijn dames die dat niet doen,mezelf inbegrepen,maar zie het probleem er niet van in?Snap ook niet wat het met zelfrespect te maken heeft? Hier op Curacao lopen de dames ook ,half bloot,,en zeer straks aangekleed,winkelend door Punda of Otrabanda, hebben die geen zelfrespect???

 2. Kunnen jullie misschien komen met onderbouwende commentaren? Nee Versgeperst is vervallen tot een niveau waarin we schreeuwen en niet naar elkaar luisteren…. kleuters!

 3. @Piet Lut
  Je schrijft:
  “trouwens al die kinderen die hun vader niet kennen en vrouwen met 3 kinderen van 3 verschillende mannen.. noot van zelfrespect gehoord?”

  Het wordt tijd dat je eens respect opbrengt voor de vrouwen die hier in hun eentje opdraaien voor de opvoeding van hun kinderen EN tenminste erkennen dat hun kinderen niet van dezelfde man zijn in plaats van het hypocriete heilige boontje te spelen.
  Even ter verduidelijking wat cijfers over Nederland:
  – de kans dat je in je relatie wordt bedonderd loopt op tot 76%.
  – een op de tien Nederlandse kinderen is door een andere man dan de echtgenoot verwekt
  -77% van vreemdgaande mannen heeft een goede vriend die vreemdgaat (leuk vooral ivm sociaal wenselijke antwoorden die de werkelijke cijfers misschien nog hoger maken)

  Weer even terug on topic naar je eerste opmerking, namelijk:
  “door wie zijn deze steden onveilig.. juist door jou eilandbewoners! Nooit van zelfrespect gehoord”

  Van alle verdachten van een misdrijf in Nederland is volgens de laatse cijfers 7,2%. Antilliaan. Dus voor elk van jouw 100 ‘onveiligheden’ zijn er bij 92 GEEN Antillianen (dus niet expliciet: Curacaoaenaars) verdacht.

  Ten slotte vind ik de reactie van @Whatever78 de echte eye-opener. Alarmbellen gaan inderdaad rinkelen bij het lezen van de laatste zin, vooral als je dat koppelt aan de reactie van @mooi.

 4. @ Sandra. Doe niet zo quasi overdreven preuts of ben je jaloers? Blijf bij de tijd. Ik schat, dat het zo’n beetje 20-30 jaar behoorlijk gewoon is om topless te lopen en voor mannen nog langer van Australie tot Zweden en van Katwijk tot de Nederlandse Antillen en van Griekenland tot Brazilie. Ik knipper niet eens meer met mijn ogen, als ik zoveel “koplampen” op het strand zie. Leven en laten leven.

 5. @Sandra, en door wie zijn deze steden onveilig.. juist door jou eilandbewoners! Nooit van zelfrespect gehoord..

  trouwens al die kinderen die hun vader niet kennen en vrouwen met 3 kinderen van 3 verschillende mannen.. noot van zelfrespect gehoord?

 6. Henk van westenbroek Amsterdam is ook een no go area.Ik ga niet eens naar toe.Want als je in Amsterdam, Rotterdam of Heerlen binnen rijdt waan je je in een gangster rap video clip. jullie klagen over Curacao, maar wel daar naar toe reizen.Blijf dan weg
  Nederland is nog erger, ik woon hier maar ik klaag niet.
  jullie gaan ook naar Curacao en met blote tieten rond lopen toch.
  dat soort dingen doen wij Antilianen niet.Nooit van zelfrespect gehoord?

 7. In andere woorden is het niet verstandig om iemand in nood te assisteren….tenzij je het niet erg vindt om deel te maken van het onderzoek waardoor je auto ff in beslag genomen wordt? Moet er niet aan denken om te stoppen voor wie of wat dan ook na het lezen van dit.

 8. @ Henk, Ik rij er elk weekend door heen, en vind het geen reden om helemaal om te rijden.
  ook eventjes in de nacht een hapje pakken bij de truck di pan en een praatje maken met de locals die daar aan het “chillen” zijn.. zelf nooit niets geks mee gemaakt hoor.

 9. ik geloof dit verhaal helemaal niet

 10. henk is al bejaard die weet helemeel niks van de hedendaagse muziek joh !! tsja en wildplassen is daar wel erg link kleine behoefte kan je nog in het cafe doen voordat je in de getho komt !!

 11. Mc Hammer?? U can’t touch this…maar denk eerder meer aan rappers van deze tijd ipv de jaren ’90

 12. Hoop dat de verdachte van de poging tot overval ook aangehouden is.

 13. In de weekeinden na zonsondergang is Salina een no go area. Ik rijdt er altijd met een grote boog omheen, want als je dan Salina binnen rijdt waan je je in een gangster rap video clip. Het is er de sport om met een zo groot mogelijke auto de weg zoveel mogelijk te blokkeren en daarbij het grootst mogelijke aantal decibellen uit je motor te persen. Met minimaal 3 Mc Hammer types hangend op de motorkap.