• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg gisteravond rond 22.40 uur een melding binnen van een aanrijding bij Snip. Toen de agenten op de plek arriveerde, zagen zij dat een auto een voetganger had aangereden. Het slachtoffer (57) wilde de weg oversteken maar op dat moment kwam er vanuit de richting van Nieuw Haven een auto aan.

De chauffeur probeerde de voetganger te ontwijken maar dat mocht niet baten. Het slachtoffer is in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het SEHOS. Diezelfde avond is het slachtoffer geopereerd en verblijft momenteel op de intensive care. Het onderzoek naar het ongeluk is nog gaande.

7 reacties op “Voetganger aangereden”

 1. Kasuari, omdat hij kennelijk een slecht geheugen heeft, moet hij aan dit soort ongein met nicknames niet beginnen, want dan raakt hij verstrikt in zijn eigen web. Misschien heeft hij zijn les nu geleerd:-).

 2. Zorro,

  Misschien was hij vergeten zn nickname te veranderen… 🙂

 3. @ Henk. Hier een reactie van je elders op dit forum. Wat is er sindsdien misgegaan met je? Mag jij zo liegen van je moeder?

  “Ik respecteer iedereen die anderen ook respect toont, en ja ik voel mij een beter mens (hogere normen, waarden en fatsoensbesef) dan vele medeburgers. Ook ben ik intelligenter dan een groot deel van de bevolking,”

 4. Henk, nee hoor, integendeel. Het waren bekeuringen voor het niet dragen van de veiligheidsgordel en een verloren nummerplaat.

  Geen overtredingen dus waarmee ik het overige verkeer in gevaar heb gebracht zoals bellen onder het rijden of door rood rijden of dronken rijden, zeg maar de nationale sporten.

 5. @ Henk. Zou je niet eens betalen? Het doet er niet toe of er wel of niet een haan naar kraait. Een mentaliteit van 3 keer niks.

 6. U klopt zich zelf daarmee op de borst?

 7. De mximum snelheid op die weg is 60 kilometer per uur, maar doorgaans wordt er 90 kilometer of harder gereden.

  En de politie voert er nooit snelheidscontroles uit. Waarom zouden ze ook, want als je hier een boete niet betaalt heeft dat geen enkel gevolg. Heb zelf diverse niet betaalde bekeuringen liggen, maar geen haan die er naar kraait.