• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Joran van der Sloot heeft vandaag niet willen getuigen in de zaak van de drie taxichauffeurs die hem naar Chili hebben gebracht na de moord op Stephany Flores. Dat zei een woordvoerder van de rechtbank ter plekke.

De drie taxichauffeurs wordt ten laste gelegd dat ze Van der Sloot niet bij de autoriteiten hebben aangegeven nadat hij hun zou hebben gezegd dat hij iemand had gedood en dat hij daarom snel Peru uit moest.

Staking
Afgelopen woensdag had Van der Sloot ook al in deze zaak moeten getuigen. Dit ging niet door omdat het gevangenispersoneel staakte en hij dus niet van zijn cel naar de rechtbank kon worden vervoerd. Joran van der Sloot zelf is veroordeeld tot 28 jaar cel en 59.000 euro smartengeld wegens moord en diefstal op de Peruaanse Stephany Flores. Tegen dit vonnis is hij in beroep gegaan.

© ANP, alle rechten voorbehouden

3 reacties op “Van der Sloot weigert te getuigen”

 1. Een Amerikaanse radiologe (Mary Hamer) wil Barack Obama aanschrijven om druk uit te oefenen om dat monster vrij te krijgen. Ze gaat nog zo ver om hem daarna onderdak te verlenen.
  Onbegrijpelijk, maar ben wel benieuwd in hoeverre geld stinkt in deze zaak….

 2. Inderdaad, weet niet wie irritanter is, Joran van der Sloot of het zeilmeisje Laura.

  Wellicht een goed koppel, na Joran’s vrijlating. Mogen ze wat mij betreft de rest van hun leven samen over de wereld zeilen.

 3. Bon, gesloten boek, verder stilzwijgen die guy en lekker laten zitten daar in Peru!