Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – De politie moest vanmorgen uitrukken in verband met diefstal in een woning in de buurt van Sint Joris. Bij de woning werd de dief op heterdaad betrapt. Om nog onbekende reden ontstond er een vuurgevecht waarbij de dief geraakt werd in zijn lies.

“Op dit moment wordt het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht”, vertelt politiewoordvoerder Reginald Huggins. “De situatie is zorgwekkend.” Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend.

14 reacties op “Dief getroffen door kogel”

 1. @ Lars. Ik neem aan, dat ze dit schadegeval nog uitkeren en daarna niet meer. Dan heb je nog al die tijd geluk gehad, want het is hier vele jaren heel normaal, dat je alleen tegen diefstal verzekeren kan als je 1 van de door jou gemelde voorzorgsmaatregelen neemt.

 2. RIP voor de nabestaande maar kijk het aan de andere kant. Het dievengilde is weer bij mijn huis langsgeweest.. en nu wil de verzekeringsmaatschappij niets meer uitkeren. Alleen als ik of ijzeren staven voor mijn ramen plaays (net zoals in Bon Futuro) of een alarminstallatie plaats. Beide methodes gaan mij duizenden guldens kosten. Geld dat ik niet heb..

  We helpt mij hiermee?

 3. boontje komt om zijn loontje,,,1 crimineel minder

 4. Pipa, ik vergeef uw weinig intelligente reactie omdat u waarschijnlijk nooit bezoek van dit soort gasten heeft gehad.

  Maar u zet uw deur waarschijnlijk wijd open voor criminelen en vraagt ze gebruikt u mijn spullen hier of is het bai kun e?

 5. weer goed nieuws ! en koper is duur mensen…dus zeker waard !

 6. Vreselijke reacties.

 7. Vuurgevecht kennelijk was de dief gewapend, nu is ie dood opgeruimt staat netjes.
  Klinkt hard maar een duizendpoot trap je ook dood voordat hij jou steekt toch?

 8. Als die kerel in eerste instantie niet aan het inbreken was, had hij nooit die kogel gevangen.

 9. dief is dood

 10. Eindelijk eens goed nieuws op Versgperst! Ga zo door!

 11. Risco van het vak (hard maar waar) als “wapenbezittende ladron!”

 12. Dat is behoorlijk verkeerd gericht, als de knie als schietschijf was bedoeld. Als die pijpleiding in de lies wordt geraakt, is het foute boel. Schietles voor de politie?

 13. Ach ja, wie goed doet die goed ontmoet!!

 14. Respect voor de politie!