CURAÇAO – Een sportief eindje joggen kreeg gisteren voor een stelletje een vervelende wending. Een voorbij- rijdende auto reed door een plas waardoor de dame nat werd gespetterd en boos werd. De vrouw schreeuwde naar de bestuurder van de auto waarop de bestuurder met stenen begon te gooien.

Rond 18.30 uur ontving de politie een melding van de mishandeling aan de John F. Kennedy Boulevard. Toen zij ter plaatse kwamen, had de vrouw een hevig bloedende wond aan haar hoofd. Zij bleek door de stenen te zijn geraakt. De dame is naar het SEHOS gebracht voor behandeling en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

10 reacties op “Stel bekogeld met stenen”

 1. @Cur Eye
  Ook jij oordeelt aan de hand van wat je leest.
  Nogmaals, ik ken niet het HELE verhaal. Ik wil wel graag een beetje nuanceren, want als ik de reacties lees zitten de allerkortste lontjes nog altijd bij een deel van de reageerders.
  Overigens zijn (te) veel mensen ernstig en levenslang beschadigd door woorden. Ook schelden lokt nu eenmaal agressie uit, jammer maar helaas.

 2. Nou,het gaat weer lekker op de klip!

 3. shimaruku, bo no por lage nek. Sticks and stones will break my bones, but words will never harm me. Maakt niet uit wat ze hebben gezegd, al hebben ze zijn moeder beledigd. Zodra iemand naar geweld grijpt, zonder in levens/bodily harm te staan, dient dat afgekeurd te worden.
  Denk even na wat je net hebt gezegd. Volgens jou bestaat er dus een situatie waarbij je iemands kop kan inslaan omdat die persoon je verbaal beledigd? Dat geloof je zelf toch niet.

 4. deze bestuurder gooide me stenen, mijn zoon maakte mee, nadat ze gesneden werden door een automobilist en deze begon uit te schelden als reactie, dat de bestuurder boven op zijn rem ging staan, de 3e fietser klapte achterop de auto en hij reed weg, 2 fietsers erachteraan, toen stopte hij weer en kwam uit de auto met een stuk ijzer !!! Om een lang verhaal kort te maken, bewuste man was neef van een gedeputeerde, wij trokken dus aan het kortste eind. zelfs de verzekering keerde niet uit. Veel schade aan fiets, horloge, EHBO-kosten (6 getuigen !)

 5. @shima, zelfs als de joggers aan de kant hadden moeten gaan dan rij je toch lekker door.. als je met stenen gaat gooien dan ben je echt een debiel en hoor je in een gesticht te worden geplaatst.

 6. Uit het artikeltje kan ik niet opmaken wat er precies is gebeurd; ik weet ook niet wie er het kortste lontje had, wat er is geschreeuwd en gescholden, of de auto uit had kunnen wijken of vaart had kunnen minderen, of de joggers meer aan de kant hadden kunnen gaan.
  Met stenen gooien is een rigoreus antwoord op een scheldpartijtje, maar zolang ik niet de hele waarheid – van allebei de kanten dus – ken, ga ik niet oordelen, laat staan veroordelen.

 7. Zet deze persoon een paar maanden verplicht aan het werk om de rooien op te schonen. Hebben we ook niet zoveel plassen meer. WIN — WIN !

 8. Welcome to the new curacao!

 9. kenteken noteren, aangifte doen, oppakken en weekendje laten afkoelen in koraalspecht

 10. Kort lontje !!!
  Gelijk opsluiten, Wilsoe aan het werk TOLERANTIE is gezakt tot vriespunt!!