CURAÇAO – De 22-jarige U.M. die zaterdag op het Brionplein werd aangehouden op verdenking van een overval, blijkt de vader van de eerste baby van 2012 te zijn. Dat meldde de Amigoe gisteren. Hij wordt verdacht van het stelen van een ketting en armband van een ondernemer van een zaak aan de Gosieweg.

Zaterdagmiddag was hij met een achttienjarig meisje die eerder die dag door haar familie als vermist was opgegeven bij de politie. De familie was ervan op de hoogte dat zij met U.M was.

Verantwoordelijkheden
Minister Jacinta Constancia (Gezondheid), die op 1 januari de baby kwam begroeten in de Kraamkliniek, bleek die dag de vader al gezegd te hebben dat hij zijn verantwoordelijkheden moet nemen als vader. Hij werkte namelijk voor één van de projecten van Landbouw & Visserij, dat onder het ministerie van Constancia valt. Hij was al een poos niet op zijn werk verschenen.

Woonomstandigheden
De moeder van de baby zou na haar ontslag uit het ziekenhuis voorlopig niet naar huis terugkeren, omdat de woonomstandigheden te slecht zouden zijn. Constancia had haar ministerie opdracht gegeven om te zorgen voor voldoende spullen voor moeder en kind.

17 reacties op “Vader eerste baby 2012 opgepakt”

 1. Ach, en zo gaat het op een eiland met 3e wereld mentaliteit!

 2. wel die baby heeft effe dikke pech…

 3. @Berdat
  Moeder kreeg een jaar lang luiers kado…

  @Kasuari
  scherp…

  Voor de rest een trieste zaak, nu snap ik ook het gebrek aan blijdschap van de meeste mensen op de nieuwjaarsbabyfoto.

 4. Kansloos, het kindje heeft niet voor niets de achternaam van de moeder!! Moest hij gaan stelen voor de alimentatie? Luiers zijn duur!! En oh wat doen van dat meisje om zwanger te worden van zo’n loser. Meisjes, wake up, het is 2012, condooms bestaan niet sinds gisteren!! Als een man het zonder wil doen, stuur je hem gewoon je bed uit!!

 5. Dat hij hier nog vol op de foto wilde is op zich een teken dat hij op dat moment misschien nog niet veel op zijn strafblad had? Of er niet bij nagedacht dat het hele eiland zijn fotootje nu wellicht aan de binnenkant van het keukenkastje plakt, als zijnde een ‘Kijk Uit Voor Deze Persoon’ ‘Sluit Ramen En Deuren Als U Deze Persoon Tegen Komt’ ‘Wordt Gezocht’ persoon.
  En een tip voor de security bedrijven, om u een screening besparen: neem deze persoon NIET in dienst!

 6. Ik heb heimwee naar vroeger toen het nog een schande was een stel als dit in de familie te hebben. Nu vinden we het allemaal maar normaal, niet in het laatst door het slechte voorbeeld van de politiek. Zoals vermeld in het memo van de veiligheidsdienst houdt Gerrit Schotte zich net zo min aan zijn huwelijksbelofte als aan zijn verkiezingsbeloften.

  Zijn slogan ‘mas serka di bo’ slaat dan waarschijnlijk ook op zijn buitenvrouwen.

 7. Het is GODS geklaagd

 8. Nog twee mensen die zwaar kampen met het slavernij verleden. En de baby krijgt het meteen met de paplepel ingegoten dat hij in dit leven daardoor ook kansloos is en zijn vader achterna moet…

 9. Net geboren, heel triest voor dit kind en zijn moeder dat ook net volwassen is

 10. In de eerste maand al twee keer op versgeperst… gefeliciteerd!

 11. En wat is het aanname beleid voor personeel van dit ministerie??

 12. Wat een minkunkel….

 13. Geniaal, hoezo typerend? Heerlijke berichten zijn dit…

 14. Dus al zonder werk maakt hij al meisjes zwanger en nu was hij alweer op stap met een ander meisje.. ipv zorgen voor de moeder van zijn kind!

 15. Ik weet niet of minister Constantia (strafblad wegens meineed, betrapt op het vervalsen van een HBO dilploma) de meest geschikte persoon was om dit heerschap terecht te wijzen.

  Het is hetzelfde als dat minister Jamoloodin ons vertelt dat we onze belastingen moeten betalen terwijl hij zelf een miljoen belastingschuld heeft.

 16. nou hij zijn verantwoordelijkheden dan wel genomen, kind weet nu tenminste waar vader was in zijn eerste levensjaar.
  wel een beetje jammer dat zijn bron van inkomsten niet helemaal is wat de Minister Jacinta Constancia (Gezondheid) bedoelde.

 17. whahaha goed voorbeeld voor de jeugd hoe het niet moet !!