• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Niks is zo belangrijk als goede familie. Dat is de insteek van de conferentie in het ‘World Trade Centre’ (WTC) die donderdagochtend 25 februari van start is gegaan. Tijdens de twee dagen durende conferentie draait het om versterken van de familiebanden.

Donderdag 25 februari zijn er de hele dag sprekers in het WTC. De sprekers representeren bedrijven en organisaties uit de sectoren gezondheid en sociale ontwikkeling. Vanmorgen werd de conferentie geopend door gedeputeerde van Volksgezondheid en Sociale Zaken, Humphrey Davelaar.

Risicogroepen helpen
Davelaar benadrukte het belang van de conferentie en sprak over hoe belangrijk het is om je familie te steunen. Hij riep mensen ook op om, niet alleen hun eigen familie, maar ook de families om hen heen te helpen en te steunen wanneer het nodig is. De gedeputeerde sprak ook over het begeleiden van risicogroepen, zodat ook zij een goed leven kunnen leiden.

Workshops
Naast het versterken van famieliebanden, wordt ook aandacht besteed aan de gezondheidszorg, de sociale omgeving en hoe Curaçaoënaars in het buitenland geholpen kunnen worden met het vinden van werk en onderdak. Vrijdag 26 februari zal in het teken staan van het geven van workshops. Deze workshops worden op verschillende locaties rond het eiland gegeven. De locaties waar de workshops plaats zullen vinden en de tijdstippen zijn nog niet bekend.
Gedeputeerde Humphrey Davelaar

www.versgeperst.com