CURAÇAO – De politie heeft gisteren rond 15.00 uur een inval gedaan in een woning in Klein Sta. Martha tijdens een zoektocht naar drie verdachten. Deze worden verdacht van overval, inbraak, mishandeling en diefstal van geiten, die gepleegd zijn tussen november 2011 en januari 2012.

Bij aankomst op het adres trof de politie-eenheid drie bewoners aan op het terrein. De agenten zagen één van de verdachten en toen die de politie zag, rende hij weg en dook de bosjes in. De politie zette te voet de achtervolging in maar kregen de man niet te pakken.

Marihuana planten
In de bosjes liep de politie-eenheid tegen een aanzienlijke hoeveelheid marihuana planten aan in witte emmers en twee liter plastic limonade flessen. Alle planten zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Tegelijkertijd deed de politie huiszoeking in de woningen op het terrein maar daar werd niets gevonden dat van belang was voor het onderzoek. Het onderzoek in deze zaak is nog gaande.

2 reacties op “Inval bij Klein Santa Martha”

  1. 50 politie mensen gezien,en wel 25 auto’s,zullen ze de mensen pakken?

  2. Iedereen die tussen november 2011 en januari 2012 (dat is volgens mij dan toch gewoon december 2011?!) geit heeft gegeten dient te worden opgepakt onder verdenking van medewerking aan heling en diefstal.