• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft het druk gehad op Bonaire dit weekend. Er werd aangifte gedaan van een inbraak in een woning, en er hebben zich verschillende verkeersongevallen voorgedaan. Er botste onder andere een quad tegen een personenauto.

Zaterdag kreeg de politie een melding dat er een aanrijding met letsel had plaatsgevonden tussen een quad en een personenauto. De quad kwam uit de richting van Playa en verloor in de bocht van de Kaya Internacional de macht over het stuur. Hierdoor botste hij tegen een personenauto aan, die uit de richting van het vliegveld kwam. De bestuurder van de quad en zijn passagier zijn met verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Aanrijding
Gisteren vond er een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s op de Kaminda Lagun. Een auto kwam uit de richting van Lagun terwijl de andere auto juist daarheen reed. Door een uitwijkmanoeuvre van de auto die richting Lagun reed, kwam de bestuurder met zijn wiel in een gat langs de weg en verloor de macht over het stuur. Hierdoor botsten de twee auto’s alsnog tegen elkaar op.

Inbraak
De politie kreeg gisteren een melding binnen van een inbraak in een woning gelegen aan Punt Vierkant. De bewoner verklaarde dat een onbekende ramen en een deur van het huis had vernield, en op deze manier de woning binnendrong. Dit gebeurde tussen 20.00 en 22.00 uur. Bij de inbraak zijn onder andere een jachtgeweer en een zilverkleurig revolver weggenomen.

8 reacties op “Inbraak en aanrijdingen op Bonaire”

 1. Erik van Barneveld, op 24-01-2012 om 09:17 schreef:

  Ik denk dat een onderzoek door de UNA kan uitwijzen dat de snelheid van een quad omgekeerd evenredig is met het IQ van zijn berijder en evenredig met het aantal vierkante decimeters tatoeage op zijn lichaam.

  Deze opmerking is slim… heb jij toevallig tattoo’s en een laag IQ? Net zo’n uitspraak als Geert Wilders zijn aanhang. top! Not.
  Ik heb diverse quad’s als hobby. Geen tattoo’s, meer EQ dan IQ.
  Typisch weer angst zaaien en over 1 kam scheren.. bah!

 2. Jammer, toen ik op Bonaire woonde was het veilig en rustig, nu lijkt het een beetje op een mini-Curacao

 3. @pipa Ik snap ook niet waarom men zo nodig zoveel straten tegelijkertijd moet open gooien. In plaatst dan dat men het stukje bij beetje doet.

 4. Ik denk dat een onderzoek door de UNA kan uitwijzen dat de snelheid van een quad omgekeerd evenredig is met het IQ van zijn berijder en evenredig met het aantal vierkante decimeters tatoeage op zijn lichaam.

 5. @Simon inderdaad. Levensgevaarlijk die gasten. Ik woon in Sta. Catharina en hier komen ze iedere zondag eind van de middag met een bloedgang voorbij om in Koral Tabak te gaan drag racen (illegaal). Iedereen die weet ‘t, niemand doet er wat aan.

  Mijn vriendin durft zondag avond rond 7 uur niet de weg op of in ieder geval niet in de buurt van ons huis omdat dan links, rechts, boven, onder overal om je heen quad rijders, motorrijders en andere race voertuigen voorbij komen scheuren met een bloedgang. Waarbij sommigen nog niet eens alle wielen gebruiken die hun voertuig heeft.

  Bizarre taferelen zijn dat. Ik zou graag zien dat de politie hier eens wat (snelheids?)boetes uit komt delen op de zondag middag. Lekker staatskas spekken –> makkelijk verdient. Makkelijker dan niks doen en mee gokken op die drag races.

 6. Die quad riders. ik weet niet wat er mis met ze is. maar ze rijden zonder enige bescherming en dan heel hard en gevaarlijk..

 7. nou op curacao is het niet anders……

 8. De straten zijn in zo’n verschrikkelijke staat dat het me verbaast dat er niet veel meer ongelukken gebeuren door het noodgedwongen vermijden van gaten en kuilen.
  Wanneer wordt hier eindelijk eens iets aan gedaan?
  Of delft men de put nadat er vele kalveren verdronken zijn??