• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is gisteren aangekomen in Brussel om deel te nemen aan het tiende Landen en Gebied Overzee-Europa (LGO-EU) forum. Meteen na aankomst is Schotte met zijn team begonnen aan de voorbereidingen van het forum dat vandaag van start is gegaan.

Schotte zal tijdens de vergaderingen zijn strategie voor Curaçao uitzetten voor een aantal specifieke terreinen. Energie, klimaatverandering, innovatie en commercie staan hoog op de agenda. Curaçao heeft in de vergaderzaal een plek gekregen tussen de Falklandeilanden en de Kaaimaneilanden.

Foto’s: Ramsay Soemanta

5 reacties op “Schotte in Brussel voor LGO-EU forum”

 1. Normaal doe je de voorberei(rij)ding thuis,nee meneer moet in ze eentje met koptelefoon ff wennen.dit kost de belasting betaler tonnen die ongein.Het is toch net een klein kind als je hem zo ziet staren in een paar blaatjes `wat intresant zeg`waneer komen wij in opstand!!.

 2. Hij luistert naar “Je t’aime moi non plus”.

 3. Dit zijn multidisciplinaire aangelegenheden. Waar zijn de overige ministers en/of hun ambtenaren? Steeds weer the usual suspects die van toeten noch blazen weten! Waar is de voorbereiding?

 4. En hij is zo te zien de enige in de zaal die werkt, de held!
  Koptelefoon op voor de vertaler van de sprekers die er niet zijn…

 5. Gerrit, Stella en Ramsay… met ons belastinggeld weten ze wel raad mee!

  Het is toch volslagen van de gekke dat wij accepteren dat terwijl het eiland in crisis is een prive fotograaf Gerrit en Stella op hun reizen over de hele wereld vergezeld?