• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een achttienjarige vrouw werd zaterdagmiddag door haar familie als vermist opgegeven. De vrouw ging vrijdag naar school, maar keerde hierna niet naar huis. De familie kon geen contact met haar krijgen, omdat haar telefoon uitstond en schakelde de politie in.

De politie begon meteen met het analyseren van de beschikbare informatie, en startte een onderzoek. Er werden verschillende huizen en plaatsen bezocht om de vrouw op te sporen. Het onderzoek leidde enkele uren later naar het Brionplein waar de vrouw werd aangetroffen in gezelschap van een 22-jarige man.

Arrestatie
Deze man werd gezocht door de politie in verband met een overval op een winkel in de Gosieweg op vrijdag. De politie heeft de man meteen gearresteerd. De vrouw werd naar een hotel in Otrobanda gebracht, waar zij haar schooltas ophaalde. Hierna werd ze door de politie naar haar familie terug gebracht.


5 reacties op “Vermiste weer terecht”

 1. klopt de wet is aangepast in 2004 dus met 18 ben je vrij in je doen en laten.
  echter als familie mag je best bezorgd zijn als je niet weet war je meerderjarig kind is.

 2. NAN A SKIBI DEN KORANT NAN A PERDE UN HOBENSITA DI 18 ANJA
  HOBENSITA? HOEZO? PA BOSNAN MIRA NO HOBENSITA SU TAS TA DEN HOTEL KE MEN KU FOR DI DIABIERNE TA DEN HOTEL E HOBENSITA AKI TABATA BASILAAAAAAAAAAAA, DUSHI JU, POLIS NAN TIN MAS KOS DI HASI, NO PAPIA KOS DI HOBENSITA.

 3. 18 ???? Dus dan ben je meerderjarig??? Wat zeurt die familie dan en met wat voor recht handelt de politie??

 4. Waarom niet direct de politie igeschaked om Rayzienne Scoop op te sporen die al sinds 31 december 2011 spoorloos is?

 5. Lekkere vrienden heeft deze vrouw. Ik ben er voorstander van om de rekening van politie-optreden in dit soort situaties door de verantwoordelijke (de 18 jarige vrouw dus) te laten betalen.