CURAÇAO – De politie heeft gisteren twee mannen aangehouden die mogelijk iets te maken hebben met een misdrijf. Het gaat om de mishandeling die vorige week zaterdag plaatsvond bij een snèk in Soto. Het slachtoffer van de mishandeling werd aangevallen door mannen met stenen en flessen.

Rond 17.30 uur heeft de politie gisteren een 23-jarige man aangehouden bij een huis in Klein Sta. Martha. Later die avond, rond 19.30 uur, heeft de politie een negentienjarige man gearresteerd in Kaminda Serapio Pinedo. De verdachten worden vastgehouden voor verder onderzoek.

Mishandeling
De politie kreeg vorige week zaterdag een melding binnen van mishandeling bij een snèk in Soto. Rond 23.45 was de politie ter plaatse bij de snèk. Daar troffen ze het slachtoffer van de mishandeling aan met een grote verwonding aan zijn hoofd, die hevig bloedde. Uit voorlopig onderzoek bleek toen dat onbekenden stenen en flessen naar het slachtoffer hadden gegooid. Na de mishandeling verdwenen ze. Het slachtoffer werd door de ambulance naar het SEHOS vervoerd.

1 reactie op “Verdachten mishandeling aangehouden”

  1. Messen en vuurwapens uitverkocht of niet meer te betalen voor onze crimineeltjes, ook hier heeft crisis schijnbaar toegeslagen!