• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De directeur van het bureau voor toerisme (CTB), Ghatim Kabbara, heeft vorige week Venezuela bezocht om de banden aan te halen met groothandelaren, reisagentschappen en media. Hij had onder andere een vergadering met de vertegenwoordiger van Curaçao in Caracas, Marco Leal.

Kabbara sprak met Leal over de plannen voor het eerste kwartaal van het jaar 2012 en alle activiteiten die zullen plaatsvinden in Venezuela om Curaçao te promoten als toeristische bestemming.

Vergaderingen

Een andere belangrijke vergadering was met Carlos Cordido en Francisco Rivas, de vertegenwoordigers van Grupo Turner International. CTB zal net als vorig jaar advertentieruimte kopen bij ‘CNN en Español’, en door de goede relatie met deze groep krijgen ze ook steun bij het verslaan van verschillende activiteiten op Curaçao.

Promotie

Ook had Kabbara een bijeenkomst met de Corporación Salta en Si Tours. Er zijn concrete overeenkomsten gesloten met beide operators voor aanvullende promotie van Curaçao tijdens carnaval. Daarnaast organiseert Corporación Salta samen met het CTB een groot internationaal congres van de ‘Rotary Club’, die in de maand maart wordt gehouden.

Interview

Kabbara heeft het carnavalsseizoen 2012 gepromoot bij diverse radio interviews. Ook het bericht van het gebaar van Curaçao om de gitaar van Peter Frampton na 32 jaar terug te geven, was een onderwerp waar de journalisten veel belangstelling voor toonden. CTB had tevens een etentje georganiseerd met de Venezolaanse pers om de plannen voor 2012 bekend te maken. Hierbij waren belangrijke media aanwezig zoals El Universal, El Nacional en La Revista Fascinación.

www.versgeperst.com