• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteren gecontroleerd op illegalen bij zowel een supermarkt als een bakkerij in Brievengat. In totaal zijn veertien personen aangehouden met de Jamaicaanse, Haitiaanse, Colombiaanse, Dominicaanse en Venezolaanse nationaliteit die niet de nodige documenten hadden.

Zeven hiervan konden later naar huis toen zij alsnog konden bewijzen legaal in het land te zijn. De overige zeven zijn naar Barak overgebracht waar zij hun deportatie moeten afwachten. Het gaat om vijf vrouwen en twee mannen.

Identificatieplicht
De politie heeft de 57- jarige eigenaar van de zaak waar de mensen zijn aangehouden een procesverbaal gegeven. De politie waarschuwt alle inwoners van twaalf jaar en ouder, dat de Landsverordening Identificatieplicht, hen verplicht om een legitimatiebewijs op zak te hebben.

8 reacties op “Controle op illegalen bij Brievengat”

 1. Jacinta Constantia (alleen lagere school afgemaakt) kan met een strafblad wegens meineed en vervalsing van een HBO diploma minister worden.
  Iemand zonder werkvergunning kan niet eens de vakken vullen bij de supermarkt.

  Is dit niet krom?

 2. wie gaan er nu brood bakken!?

 3. Wees blij dat er op Curacao nog iemand wil werken!!! in plaats van onder de boom te zitten.

 4. Asjes gaat onmiddelijk voor deze mensen iets organiseren natuurlijk……..

 5. Als Curacao volledig onafhankelijk wordt, mogen ze vrij en blij vertoeven in het land, ook al worden ze opgepakt, want er zal geen geld zijn om ze te kunnen deporteren naar hun land van herkomst (just like Suriname waar het een free for all is).

 6. niet de illegalen zijn fout, deze willen alleen maar een beter leven of hun familieleden voorzien van geld om te overleven.
  De werkgevers die de illegalen aannemen zijn fout, pffff een procesverbaal beter zal zijn een lik op stuk beleid, gelijk boete van 100.000, 00 gulden.

 7. Kan Jasjes niet optreden.. die is zo bezorgt met het lot van illegalen

 8. Maar, ze werken en ze WILLEN werken!