CURAÇAO – Het Flamingoteam, bestaande uit de Koninklijke Marechaussee en de Douane Caribisch Nederland, heeft zaterdag op Flamingo Airport een negentienjarige vrouw aangehouden op verdenking van drugssmokkel. In haar bagage werd 700 gram vermoedelijk cocaïne gevonden.

De verdachte werd gecontroleerd toen ze naar Nederland wilde reizen. De negentienjarige vrouw, afkomstig uit Boxtel, werd in hechtenis genomen. Vandaag is zij op vrije voeten gesteld met een dagvaarding voor de zitting van april 2012. Het Flamingoteam zet het onderzoek voort onder leiding van het Openbaar Ministerie op Bonaire.

9 reacties op “Flamingoteam houdt drugsverdachte aan”

 1. @donkeykong, je voelt je aangesproken. De waarheid is hard.

 2. @ donkeykong. In de internetwereld wordt het uitsluitend met hoofdletters schrijven beschouwd als schreeuwen en onbehoorlijk gedrag.

 3. Mesman,

  Je bent nieuw hier, dat verklaard je reactie.

  Ik hielp Simon een beetje met het verduidelijken van zijn reactie….

 4. @SIMON BOLIVAR – WEET JE WEL WIE SIMON BOLIVAR WAS UNBERHAUPT VRIEND? HIJ WAS GEEN ZEKER RACIST

 5. @kasuari, wat een rascistische interpretatie. Simon zei het nog los van zijn kennis van de huidskleur van de dame..

  Ik zie haar los daarvan niet per definitie als slachtoffer: Niet vanwegen huidskleur, maar vanwegen het feit dat ik uit dit bericht slechts kan opmaken dat ze volwassen is en zelfstandig kan reizen, hetgeen op toerekeningsvatbaarheid en toerekenbaarheid van eigen daden wijst.

 6. Hopi bon, goede actie.

 7. Yep Simon het is een slachteroffer als ze blank is en als ze donker is, dan is het haar eigen domme schuld en heeft alles te maken met haar huidskleur, slavernij, afkomst etc etc..

 8. Zal wel een slachtoffer zijn van een Antilliaanse loverboy

 9. simon die jonge meiske af kom stig uit brabant vrij gelaten tot april lekker vakantie blijven vieren …. of niet ..MOOnchi ..simon bolivar …..