curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politiecentrale heeft vanochtend een patrouille gestuurd naar een woning aan de Savaan Kaya A vanwege een geval van mishandeling. Toen de agenten arriveerde troffen zij een 23-jarige vrouw aan die was mishandeld door haar partner. De politie heeft de 25-jarige dader aangehouden die nog aanwezig was in de woning.

9 reacties op “Vrouw mishandeld door partner”

 1. Ik weet niet in welk deel jij woont Simon, maar ik ben al onder de indruk als ik hier de gemiddelde mag beoordelen op uiterlijk… dus ik snap niet waar die angst cultuur vandaan komt hoor.

  Zorro,
  Volgens mij is in dit geval… tel de berichtgevingen na op versgeperst… En zeg dan dat het niet zo is?? Je doet nog steeds niet echt je best …. 😉

  Mesman,

  Elke krant houdt van sensatie, dus mocht er weer een geval zijn van problemen in de relationele sferen, dan zullen zij daar heus wel aandacht aan besteden.

  Los gezien van de reacties hierboven… elke vorm van huiselijk geweld is in mijn ogen verkeerd. Jammer dat een Zorro en een Simon e.d. geweld toegepast door vrouwen wel goedpraten en er wordt zelfs laconiek over gedaan. Maar zodra het van het mannelijk geslacht komt, moet direct het hele Curacaose volk er onder lijden… maar ja ze zijn niet voor het eerst bekrompen…

 2. Ik hoop dat de Nederlanders hier nu niet hun vrouwen gaan slaan omdat ze denken dat dit bij de kultuur hoort en willen inburgeren.

 3. @Kasuari, je bedoelt eigenlijk dat in 2012 de vrouwen eindelijk het niet meer pikken van de mannen.. wat ze 400 jaar lang wel deden. Daarnaast weten jij en ik ook heel goed dat in deze angstcultuur de vrouwen niet zo snel wat terug durven te doen of zoals verleden jaar de politie niet ingrijpt!

 4. @Kasuari, dit is het eerste geval inderdaad dat de kranten haalt cq naar buiten komt. Dat zegt niets natuurlijk. Misschien is het zo gewoon dat het niet nieuwswaardig is als een man een vrouw mishandeld, misschien wordt het uit de pers gehouden, misschien doen vrouwen minder snel aangifte etcetc.

 5. @ Kasuari. ” Volgens mij, volgens mij, volgens mij…….”. Nou dan weten we het met jou wel weer.

 6. @Simon,

  Dit is volgens mij het eerste geval (voor dit jaar) dat een man zijn partner iets aandoet. De vorige gevallen van steekpartijen etc, waren volgens mij allemaal vrouwen.
  Van dat vuurwerk overlast was ook een vrouw weet je nog…
  Dus gezien de statistieken klopt iig voor dit jaar jouw conclusie niet, maar je zit er wel vaker naast 🙂

 7. @paramira. Nou elke antilliaanse dame zal ook geen YDK man meer willen aangezien die of je mishandelen of vermoorden..

 8. @ Para Mira. Dus omdat bepaalde zaken buiten Curacao (niet alleen in Nederland) voorkomen, rechtvaardig je alles wat op Curacao gebeurt. Mentaal zieke mensen komen overal voor en dan moet je dat zelf ook zijn, als je dan een heel volk zo noemt. Zoek hulp, voordat je ook rare dingen gaat doen.

 9. Nou het is tenminste geen ouder die de kinderen vermoord zoals in Holland zo vaak gebeurd. Wat voor een mentale afwijking moet zo een volk wel hebben? Het is iedere jaar weer een paar keren raak!!