• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Partido PAR is erg trots op de positie van Dennis Jackson tijdens het Koninkrijksoverleg in Sint Maarten, meldt Omayra Leeflang. “De positie van Jackson om in de vergadering te blijven en de lijst van afspraken te accorderen is gebeurd in strikt overleg met de politiek leider van de PAR, Emily de Jongh-Elhage.”

“Als volksvertegenwoordiger moet je voldoen aan het mandaat van het volk, dat voor 95 procent heeft gekozen voor een relatie in het Koninkrijk en samenwerking in het Koninkrijk voor welvaart en welzijn”, schrijft Leeflang namens haar partij.

Mening
PAR is het volledig eens met de gemaakte afspraken in de lijst van afspraken van de interparlementaire vergadering. “Bovendien is vooraf afgesproken dat alleen de afspraken worden vastgelegd en niet de verschillen van mening.” Deze afspraak is volgens Leeflang gemaakt in de vergadering van het presidium, waarin de voorzitter van de commissie, Dean Rozier, aanwezig was. “Dus het is vreemd dat de delegatie van Curaçao nu hier van wil afstappen en een verschil van mening wil toevoegen aan de slotlijst.”

Consensuswetten
“De PAR fractie heeft vernomen dat de delegatie van Curaçao de zaal verlaten heeft bij het punt van de Consensuswetten. Partido PAR is erg trots dat Dennis Jackson hier heeft gestaan voor de positie van de PAR, wat de positie van het volk van Curaçao is.” Het volk van Curaçao heeft volgens de partij in een democratisch referendum onder toezicht van de Verenigde Naties, gekozen voor de Consensuswetten zoals deze zijn.

Akkoord
De PAR is benieuwd hoe in de vergadering alle positieve punten voor het volk van Curaçao op het gebied van jeugd, onderwijs, gezondheidzorg zullen worden aangepakt, nu de delegatie van Curaçao het akkoord niet heeft ondertekend. Aruba, Nederland en Sint Maarten hebben het akkoord wel ondertekend.

12 reacties op “PAR trots op Dennis Jackson”

 1. @ all ja ja de PAR heeft ook fouten gemaakt maar heeft wel wat gedaan. nu worden er alleen maar fouten gemaakt en er gebeurt ook nog eens niets.
  alleen jammer dat de PAR nu toch weer word weggestemd zodat de staten deze schandalige wegloop actie weer goedkeuren.
  Dat is nu het probleem alles word toch goedgekeurd 12 tegen 8 en ondertussen zakt curaçao verder weg. Insel air word stuk gemaakt door Cooper met FAA klasse 2 en dat alleen maar om zometeen DAE ( van venuzuelaans vriendje) te helpen

 2. @ Pascalle Janssen. “16 Jaar wanbeleid” is een kreet van de huidige coalitie. Als je iets maar genoeg roept, roept er altijd wel iemand mee. In 16 jaar zijn er vier keer verkiezingen geweest die kennelijk steeds weer zijn gewonnen door partijen die “wanbeleid” voerden. Is het volk nu zo dom of werkt de democratie hier gewoon niet? De PAR is overigens ook bij de laatste verkiezingen weer als grootste partij uit de bus gekomen.

 3. @Pascalle Jansen, ik weet niet onder welke steen je de afgelopen jaren je winterslaapje gehouden hebt, maar in die tijd heeft de vorige regering gewerkt om de schuldenlast van o.a. Curaçao weg te werken en ja daar zijn ze met medewerking van Nederland in geslaagd. Onze huidige regering viert daar een feestje van en het geld vliegt de deur uit, zo snel dat als er niet per direct maatregelen genomen worden wij niet eens meer in staat zijn onze ouderen hun AOV per 2013 uit te betalen. Denk daar maar eens over na, als je ertoe in staat bent, waar, ik dan weer mijn twijfels over heb.

 4. @pascalle, Idd FOL PNP MAN Lak, Marchena, Prince, NPA, PLKP hebben de afgelopen 16 jaar veel schade aangebracht aan dit eiland!

 5. @ pascalle. De PAR is zo reeel en eerlijk om jouw woorden niet te gebruiken, dat ze alles goed heeft gedaan noch dat er 16 jaar wanbeleid is geweest. Over wanbeleid gesproken; wat is het dan nu?!!!!!!!!! De PAR moest met aanzienlijk minder riemen roeien dan de huidige regering na de door de PAR verkregen schuldsanering. Jammer en dom van de MAN 100% schuldsanering hebben afgewezen. Een feit is, omdat het niet vanzelfsprekend is, dat Dennis Jackson een beetje van de grote globaliserende schander van Curacao heeft weggenomen en daar mag ook jij trots op zijn. Je moet er toch niet aan denken, dat het allemaal kinderachtige schoffies zonder goede opvoeding zijn.

 6. ik ben ook trots op hem!!

 7. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH,wat zijn we toch trots!Wij doen alles goed en de rest doet alles fout mentaliteit.
  Bah 16 jaar wanbeleid en och och och,kijk ons nu eens!!!!

 8. Las net dat Wiels geen klusjesman is. Nou is dat op zich niet zo vreemd, want een klusjesman heeft nog iets opbouwends constructiefs in zich en wij zijn niets anders van hem gewend dan “afbraak”, met z’n moekel dingen kapot slaan, mensen die hij niet mag in bodybags naar huis sturen, de door hem onderschreven Monkwet, need I say more ? Nee hij is van de week uit de kast gekomen en heeft “zijn kind zijn” eer aan gedaan. Ik en ik denk vele eilandgenoten schamen zich kapot voor dat onvolwassen gedrag van onze volksvertegenwoordiging.

 9. Het wordt tijd dat de PAR eens een keer geen worden maar daden gaat zingen en over winnen hoe lang duurt het nog.er kom niks uit van de verkiezings beloften van de coalitie.
  alles is 20% duurder geworden het minium loon is geen 1400,00 meer maar 1120,00 bruto.En mondje houden bevolking wand voor jou een ander op je baan er zijn genoeg die werk zoeken en het graag doen omdat ze helemaal niets te vreten hebben etc etc etc .En Shotte de vliegende hollander (dat was vroeger en karretje waar je aan een touw moest trekken om over de weg te scheuren) vliegt maar rond de wereld.

 10. @Bomboklad, ik zag laatst een uitleg waarom mannen hun broeken laag hebben hangen. Een soort teken in de gevangenis.. dat verklaart veel!

 11. pfff daar zakt mij broek vanaf en die hangt al zooooooooo laag !!!!

 12. In ieder geval knap dat hij wel ruggegraat heeft en zich niet als een kinderachtig persoon meeloopt.