• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Minister-president CuraçaoCURAÇAO – Premier Gerrit Schotte neemt van 23 tot 26 januari deel aan het Landen en Gebied Overzee-Europa (LGO-EU) Forum in Brussel. Curaçao is in februari 2011 officieel lid geworden van de associatie van de LGO. Schotte gaat ook een werkbezoek aan Nederland brengen.

Het forum bestaat onder andere uit een ministeriële conferentie op maandag 23 januari tussen de leden van de Overseas Countries and Territories Association (OCTA) en politieke leiders van LGO.

Conferentie
Schotte zal zijn strategie voor Curaçao bespreken wat betreft specifieke gebieden als LGO land. Dit zal gebeuren tijdens een ronde tafel conferentie van alle staatsleiders. Punten die hoog op de agenda staan zijn onder meer energie, klimaatverandering, innovatie en commercie. Curaçao zal ook het thema van ‘Plan nashonal pa desaroyá bario’ ter sprake brengen.

Nederland
Voor het reisje naar Brussel zal Schotte eerst Nederland bezoeken. Daar zal hij onder andere een kennismakingsbezoek brengen aan de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Liesbeth Spies. Schotte is vanwege die werkbezoek aan België en Nederland afwezig van 19 tot 28 januari.

11 reacties op “Schotte brengt bezoek aan Brussel”

 1. wie gaat dat betalen, zoete lieve gerritje????????? oh nee het volk en wat krijgen we er voor terug NIETS alleen maar loze woorden. Hoeveel wegen kun je hiervoor weer repareren die het nodig hebben. wel raar he Hij reist wat af maar wie komt er nu naar curacao voor tegnbezoek??? niemand……zo seriues word je nu genomen Gerritje

 2. Oh ja natuurlijk, op Curacao is niets te regelen, alles gaat geweldig….dus dan maar in het buitenland de riante daggeldvergoedingen opstrijken.

 3. Als hij dan toch in Den Haag is kan hij meteen even met zijn “complaint”, zoals van de week verwoord (de Shell heeft de zaak belazerd), daar met de directie van de Shell bespreken. Kan hij meteen, uit the horses mouth, vernemen wat hij met zijn complaint kan doen. Hoop dat er actie foto’s genomen worden, of een filmpje voor Youtube. Onze opperkleuter.

 4. Zeker voor een doosje Belgische bonbons ?
  Voor iets anders heeft hij niets in Brussel te zoeken en in Nederland nemen ze hem allang niet meer serieus !!

 5. En de kiezers, niet gehinderd door enige intelligentie, vinden het allemaal goed. Schattig van de kosten 3 x businessclass( want Stella van Rijn en fotograaf Soemanti volgen Schotte als een schadum) 20,000 gulden. 3 keer 10 dagen hotel, zeg 15,000 gulden. En 3 keer 10 dagen daggeldvergoeding a 400 euro maakt 12,000 euro – zeg 25,000 gulden.

  Totale kosten van deze volstrekt zinloze trip: 60,000 gulden.

  Wie gelooft er nog mas serka di bo? Het is iedere maand mas lieu di bo!

 6. “drink louter kabouter” oude slogan.

 7. Met in zijn kielzog ms van Rijn andes weet hij echt niet wat ie moet zeggen. Het blijft lachen om dit operettegezelschap.

 8. Dios mio.. het gaat weer eens weg… Jasjes en Wiels kunnen het land weer leiden..

 9. Gaat hij alleen?

 10. gaan we weer….ping ping kassa!!!

 11. De foto’s s van Schotte beginnen op stockphoto’s te lijken.