CURAÇAO – De politie heeft vrijdag drie verdachten aangehouden in verband met verschillende politiezaken. Voor de schietpartij bij Adventure City van 28 december zijn twee verdachten aangehouden. In verband met een steekpartij die donderdag plaatsvond in Bonam is een vrouw gearresteerd.

Twee verdachten die waarschijnlijk een verband hebben met de schietpartij bij Adventure City, zijn aangehouden voor de deur van een kinderdagverblijf aan de Dr. M.L. King boulevard. Vrijdag heeft de politie rond 13.00 uur een achttienjarige man aangehouden. De volgende dag om 09.30 uur werd een 28-jarige vrouw gearresteerd. Beide verdachten worden voorlopig nog vastgehouden voor onderzoek.

Steekpartij
De politie kreeg donderdag rond 19.30 uur een melding binnen van een steekpartij in een huis in Zuid Bonam.  Bij aankomst ontdekten ze het slachtoffer van de steekpartij (27) die gelijk daarna met de ambulance naar het SEHOS werd vervoerd. De politie heeft vrijdag rond 12.30 uur een negentienjarige vrouw aangehouden. De politie heeft het vermoeden dat zij iets te maken heeft met de steekpartij van de vorige dag. Het onderzoek loopt nog.

1 reactie op “Meerdere verdachten aangehouden”

  1. hopi bon di polis