CURAÇAO – Een auto is zaterdagmorgen, ter hoogte van de Kaminda Hose P Lberia, tegen een vangrail gebotst en doorgeschoten tegen een schutting van een erf waarbij het voertuig tot stilstand kwam. Toen de politie arriveerde was de bestuurder van de auto nergens te bekennen.

Enkele momenten later meldden zich twee personen, een twintigjarige vrouw en een 36-jarige man. De vrouw verklaarde dat zij had gereden en de man haar passagier was.

Vuurwapen
De twee kwamen uit West Groot St. Joris en reden de Kaminda Hose P Liberia op, in de richting van het verkeerslicht op de kruising van de Sta. Rosaweg/ Seru Loraweg. Op het moment dat zij de weg opreden zagen zij een grijze Kia Rio waarin twee mannen zaten die hen met een hoge snelheid passeerde. De vrouw zag hoe de één van de mannen een vuurwapen op hen richtte.

Schot gelost
Hierop trok de man die naast haar zat aan het stuur en botste de auto tegen een vangrail en schoot door op een erf. Toen zij uit de auto stapten zagen zij dat een kogel door de voorruit heen was geslagen. De politie heeft de auto in beslag genomen voor onderzoek.

6 reacties op “Schietpartij veroorzaakt auto-ongeluk”

  1. Wees niet bang, Henkie, want Wiels durft het volk niet te vragen om voor onafhankelijkheid te stemmen, terwijl nu het ijzer heet is om te smeden.

  2. we moeten beter op onze toko gaaan letten, straks zijn we onafhankelijk en dan kunnen we niet vluchten naar Nederland.
    Minister van Jusitie we willen aktie waardoor we weer veilig kunnen leven.

  3. bevalt Curacao jullie niet kom dan terug naar Nederland

  4. Tja, ik krijg eigenlijk steeds meer begrip voor de Asjes, de Schottes, de Constantias en de Wielsen die alleen meer aan zichzelf en hun familie denken.

    Een volk dat dagelijks de kranten vult met afrekeningen, overvallen en dodelijke verkeersovertredingen inspireert niet echt om je daar als politicus voor in te gaan zetten.

  5. Wat een gezellig eiland toch

  6. Het gaat steeds beter op Curacao, het totaal onopgevoede en criminele deel van de bevolking breidt zijn acties op nu al bijna dagelijkse basis uit, en dan heb ik het dus over schietpartijen. Mensen met wapens zijn lafaards, en er lopens steeds meer lafaards rond, inherent is het gegeven dat er steeds meer wapens het eiland opkomen. We zullen wel eens lezen welke corrupte gek dat faciliteert.