• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Tara Asjes-Prins, echtgenoot van Statenvoorzitter Ivar Asjes, heeft zich teruggetrokken uit de functie bij Curaçao Ports Authority. Asjes-Prins was aangenomen als commercial manager bij het havenbedrijf, maar er ontstond veel commotie over de sollicitatieprocedure.

Volgens Antilliaans Dagblad bevestigt Carol Capriles, lid van de Raad van Commissarissen van CPA, dat Asjes-Prins zich heeft teruggetrokken. “Ze heeft de arbeidsovereenkomst vernietigd”, meldt zij aan de krant. Volgens Capriles heeft Asjes-Prins een open sollicitatiebrief verstuurd naar CPA, maar was er geen vacature.

25 reacties op “Asjes-Prins vernietigt contract CPA”

 1. Tara Asjes als mp is te gek voor woorden. Het is een rijkeluiskind dat haar hele leven lang naar de mond is gepraat vanwege de zak geld van haar vader. Omdat ze nooit tegenspraak heeft gehad dacht Tara dat ze uitstekend functioneerde, terwijl ze in werkelijkheid overal een enorme puinhoop heeft achtergelaten. Het hotel waar ze manager was was zo’n puinhoop, daar wenst een choller nog niet te overnachten.

 2. FOLLOW th MONEY ………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Wiels heeft met zijn petjes, shirts, vlaggen en stickers zijn kampanje gevoerd ….tog ??????
  Of had hij een “suikerprinsje” die hem de ontbrekende sen “om niet” heeft verstrekt . En dat “om niet” blijkt nu “om wel” te zijn en wordt het prinsessendochtertje op de troon gehesen.
  Wat een doorzichtige MOVE en wat een blamage als we deze “prinses Tara” zien omgetoverd worden tot onze PM Tara !!! Dat wordt einde Kòrsou !!!!!

 3. Sprekend over Myrna Godett, Sander, heb ik vernomen dat zij al jaren thuis onder de boom zit maar nog steeds maandelijks een vet salaris van Selikor overgemaakt krijgt. Kan iemand dit bericht bevestigen of ontkrachten?

  Indien dit waar is zou het reden moeten zijn onze maandelijkse betalingen aan Selikor meteen stop te zetten.

 4. Wiels heeft een sinister plan. Hij wil de alleenheerser worden van dit eiland. Tara A.- als ook I. A , beiden domme opportunisten-past daarbij in zijn plannen. Maar we weten uit de geschiedenis wat er met alleenheersers / tirannen is gebeurd. Dus dat geeft dan weer hoop voor de langere termijn. ( gelukkig heeft Curaçao geen leger,, kan het ook niet voor door een tiran voor verkeerde doelen worden ingezet).

 5. zou zij de overtreffende trap van Myrna Godett worden???

 6. het zou echt een schande zijn voor Curacao als zij MP gaat worden.

 7. En nu wordt deze Tara Asjes, die in haar leven nog nooit iets gepresteerd heeft, gezien als toekomstig minister president! In Holiday Beach, waar ze jaren lang wanprestatie na wanprestatie leverde, ligt het personeel in een deuk van het lachen. Wat waren ze daar blij dat het hotel verkocht werd zodat Tara niet meer de bescherming van de vorige eigenaar, haar vader, genoot. En als Tara wel moet presteren valt ze diep door de mand en solliciteert ze snel op een niet bestaand baantje bij de overheid (CPA) waar je nog wel maandelijks een vette cheque kunt oppikken met alleen door het raam kijken, want een vacature was er daar niet.

  Als het inderdaad waar is dat Tara premier wordt, maakt ook Helmin Wiels zich volslagen belachelijk en verliest alle geloofwaardigheid.

 8. Churandi heeft gelijk: de pers (Papiamentu en Nederlandstalige kranten maar ook Versgeperst) verdient een bedankje voor het publiceren van dit schrijnend geval van nepotisme. Zonder deze publiciteit zou Tara Asjes nu op kosten van de belastingbetaler tegen een maandsalaris van NAF 15,000 bij CPA haar nagels zitten te lakken en met haar Blackberry zitten te ping-en.

  Er wordt wel gezegd dat een ezel zich niet keer aan dezelfde steen stoot, en dat klopt. Asjes heeft zich twee gestoten aan de steen van het nepotisme (Selikor en nu dus CPA), maar de derde keer helaas niet. En dan doel ik op het baantje dat hij nu al voor zichzelf heeft geregeld voor na zijn politieke carriere (sector directeur). Een baantje dat blijkbaar niet erg belangrijk is want het wordt niet ingevuld tot Asjes er klaar voor is.

  De pers zou ook dat laatste meer voor het voetlicht moeten brengen en bekritiseren, vraag ook eens de mening van poilitiek Nederland hierover want Nederland draait straks weer financieel op voor de fratsen van Jasjes.

 9. als ik cpa was dan ging ik wel een rechtzaak beginnen, wegens contract breuk

 10. Goed dat er journalisten en klokkenluiders zijn. Want dat is de enige reden dat deze zakkenvullende eega van (J)Asjes zich teruggetrokken heeft. Als dit uit de publiciteit gebleven was, was er niets gebeurd en had deze crimineel lekkr de zakken kunnen vullen over de ruggen van de gemeenschap van Curacao.
  Was de AOV in de toekomst NOG minder geworden!!!

 11. Een Asjes die zich toch iets van opmerkingen aantrekt, dat valt dan weer mee. En maar goed ook dat ze haar contract heeft vernietigd, want Holiday Beach is ook voor gasten een totale aanfluiting en lachertje. Wat is dat vreselijk geworden in de loop der tijd. Een armoedige verloederde boel met de slechtste bediening die er bestaat. Als ook maar iemand haar in dienst neemt weten we dus dat dat totaal niet vanwege haar kwaliteiten is, maar alleen vanwege haar contacten.

 12. hahahahhah veel bululu op curacao

 13. Laten we nou eens een keer blij en dankbaar zijn dat er tenminste iemand is die zich wel wat aantrekt van commotie en voldoende zelfrespect heeft om dan zelf op te stappen.
  Dus, respect!

 14. Het personeel hangt de vlag uit..

 15. Het probleem van Tara is dat toen ze als manager werd aangesteld bij Holiday Beach iedereen haar naar de mond praatte omdat het hotel van haar vader was. Niemand durfde kritiek op haar te hebben, hoewel al het personaal vond dat ze dagelijks een wanprestatie leverde. Natuurlijk ga je als Tara dan op een gegeven moment geloven dat je echt goed bent en ook op managersniveau kunt werken in een bedrijf waarin je niet aan je vader rapporteert.
  Gelukkig heeft ze op tijd ingezien dat dit een volslagen misrekening was.
  Nu is het inderdaad de vraag wie de incapabelen bij CPA zijn die Tara in dienst wilden nemen, want zij zouden onmiddelijk op non actief dienen te worden gesteld wegens meewerken aan dit nepotisme.

 16. @Opstap, ik vind een topfunctie bij een overheids nv waarmee je 15000 gulden per maand gaat vangen wat anders dan een vriend bellen bij kranshi om me door te geven wanneer mijn nummertje aan de beurt is..

  Trouwens Jasjes had toch gemeld dat er een vacature is waarvoor ze gesolliciteerd had en nu blijkt opeens dat er geen vacature was. Kan mw Capriles uitleggen waarom ze iemand hadden aangenomen als er geen functie was??

 17. Ik heb dit bericht met de nodige achterdocht gelezen, want dit kan despoot Jasjes niet goedkeuren dus moet er een ander baantje in overheids pijplijn zitten. Zou ze gewoon weggepest zijn?

 18. Bij nader inzien realiseerd zij zich dat de haar aangeboden functie toch net of ruim boven haar competentie niveau ligt en om bij voorbaat daarop afgerekend te worden is zelfs haar een brug te ver.

 19. het geeft te denken, is dit om dat verder onderzoek voorkomen moet worden? Ik hoop alleen dat men nu juist niet het onderzoek naar deze zaak stopzet en gewoon eens duidelijk maakt hoe het zit met al die benoemingen voor politieke vriendjes op nietszeggende maar goed betaalde functies. waar of niet waar?

 20. Bij CPA hangt het personeel nu de vlag uit! Ze hebben er de afgelopen jaren al onder genoeg politieke vriendjes moeten werken die nog niet wisten of er water of zand door de haven stroomt.

  Het personeel van CPA is zo opgelucht dat ze een nieuwe naam hebben bedacht voor CPA: CPA = Cancelled Pastechi Asjes

 21. Tara Asjes heeft dramatisch slecht gefunctioneerd bij Veneto (voorheen Holiday Beach), maar ze zal daar nooit een negatieve referentie krijgen omdat haar vader Cocochi Prins de eigenaar is.
  Los daarvan moet de vrouw van een Statenlid niet bij een overheidsbedrijf gaan werken omdat je de schijn van nepotisme altijd tegen je hebt. Zeker als je echtgenoot Ivar Asjes is die al een reeks verdenkingen met zich meedraagt (CTB creditcard fraude, Selikor pastechi, enz.).

  Ik denk dat Ivar Asjes met zijn huidige salaris en met salaris uit de overheidsbaan die hij voor de toekomst al heeft veilig gesteld (wat een schande!) genoeg inkomen binnen brengt in het gezin, dus laat Tara Asjes zich nuttig maken met wat vrijwilligerswerk in plaats van een niet bestaande fake job te gaan vervullen bij CPA.

 22. Iedereen heeft recht op werk, maar hoe je aan werk komt is een andere zaak.
  Ik ken Mvrw Asjes niet, en wil graag geloven dat ze graag een baan/inkomen wil. Wie heeft niet een keer op Curacao even een ‘vriend’ gebeld bij de kranchi, politie, belastigdienst, post, snek, voor een ‘favor’?
  Netwerken is deel van het land Curacao, maaaaaar: binnen de overheid en overheids NV’s mag dit niet geburen!

 23. Beter bewijs dan dat er iets niet klopt is er niet !!

 24. Ja en dan nu nog even uitzoeken AUB hoe de aanname van de dame in kwestie is verlopen.
  Deze actie van haar ontheft de verantwoordelijken niet van een diepgaand onderzoek hoe deze dame zo snel en op deze voor haar veeeeel te hoge positie werd aangenomen!!

 25. Goede aktie van mevrouw Asjes Prins. Alleen denkt het personeel van Holiday Beach daar anders over – dat is namelijk als de dood dat zij er terugkomt als manager (in het bedrijf van haar vader).

  Van haar vorige periode als manager bij Holiday Beach heeft het personeel nog steeds nachtmerries.