CURAÇAO – Het is niet stil geweest op Bonaire de laatste 24 uur. De politie heeft moeten uitrukken voor een brand in een woonhuis, een inbraak en diefstal van een auto. De politie is bezig om deze verschillende zaken uit te zoeken.

De politie van Bonaire kreeg afgelopen nacht een melding binnen van een brand in een woning aan de Kaya Mazurka. De politie en de brandweer waren snel ter plekke. Het lukte de brandweer om samen met de bewoners van het huis de brand te blussen.

Inbraak en diefstal
Er is tevens een inbraak gemeld in dezelfde nacht. De dieven zijn via een raam naar binnen geklommen en zijn daarna verdwenen met een grote hoeveelheid dure sieraden. De politie is nog bezig met het onderzoek. Ook hebben dieven een auto gestolen die geparkeerd stond voor een zaak aan de Kaya Korona. Het gaat hier om een witte Toyota Tercel. De eigenaar van de auto heeft een klacht ingediend bij de politie en het onderzoek loopt nog.

9 reacties op “Onrustige nacht op Bonaire”

 1. Kijk eens op deze website:
  http://meldmisdaadopbonaireanoniem.blogspot.com/
  Bekijk de criminaliteit op Bonaire.
  Sherlock

 2. whahaha curacaoenaar, je weet het wel te overdrijven:
  een brandje een inbraak en een autodiefstal omschrijven als chaos!
  Hoe omschrijf je de schietpartijen, atrako’s en moorden op curacao dan wle niet?
  Ban serio, dit soort dingen gebeurde altijd al op Bonaire

 3. @ curacaoenaar. Luisteren naar Curacao. Whahahahahahaha. Dan zijn ze nog veel slechter af. Gelukkig voor Bonaire en Aruba hebben ze daar zo’n idioot als Wiels niet rondlopen. Nederland heeft helemaal niets gedaan wat ze niet beloofd hebben. Het proces met de BES-eilanden is nog lang niet klaar en ze moeten gewoon voor zichzelf opkomen en gaat alles goed komen. De gevolgen van de ZELF gekozen dollar is niet zo succesvol geweest en ze hoeven niet te verwachten, dat de sociale voorzieningen op Nederlands niveau zullen komen, want dat zou belachelijk en irreeel zijn en zou nare gevolgen kunnen hebben.

 4. Niks over curacao want het gaat om bonaire en alles wat nederland had beloofd.@fred jansen. Ja het heeft alles met nederland te maken. Bonaire was altijd heel rustig tog. Nedrrland neemt over en gelijk chaos. Zo zijn hollanders nou eenmaal.ze denken alleen aan zichzelf Maja bonaire wou niet luisteren van curacao dus nu moeten jullie maar voelen en aruba is ook onderweg. Maja curacao blijftals enige staan want wij zullen altijd voor ons eiland vechten.curacao onafhankelijk in zicht.

 5. Nee hoor,ik hoor geen kip die Nederland de schuld geeft,we immers zelf middels een referendum gekozen voor een direkte band met Nederland.
  Alleen wisten we niet wat het precies inhield,dat werd ons immer nooit verteld.
  Zie hier het resultaat:armoede alom met dien te gevolge……..misdaad.

 6. Er is brand geweest in een woning , en dat is de schuld van 10-10 ?!? huh ?

 7. @Vanessa, op Curacao zijn de normen en waarden idd zoek na 10-10.. voor Bonaire is het een ander geval..

 8. Laten we dan maar niemand de schuld geven en kijken per wanneer deze nachtmerrie voor Bonaire begon. De elementaire normen en waarden zijn inderdaad zoek na 10-10-2010. Maar wat betekent deze datum?

  Was het beter geweest als je bijna omver werd gereden door een groep dronken stagiaires met dj tiësto op? Want die zijn er ook.

  Geef extra aandacht aan de mooie dingen van het eiland en zeik niet
  zo.

  Ik ben geen Boneriaan.

 9. Bonaire was ooit een oase van rust en vrede, maar die tijd is ingehaald door de realiteit van toegenomen criminaliteit en verlies van elementaire normen en waarden.

  Als je tegenwoordig ‘s avonds op de boulevard bij Karel’s Beach Bar loopt wordt je omver gereden door types die wel welgelopen lijken uit rap video clips, types waarvan je hoopt dat je dochter er nooit mee thuis komt.

  Erg jammer allemaal, ben benieuwd of er al Bonairianen zijn die Nederland hier de schuld van geven. Want dat is de nationale sport op de Antillen, aan falende opvoeders ligt het niet, Nederland heeft overal schuld aan.