• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Op de luchthaven Schiphol in Amsterdam is een 37-jarige Nigeriaan aangehouden die drugs probeerde te smokkelen. Dat meldt de Koninklijke Marechaussee. De drugs zat verstopt in tuinsproeiers. Daarnaast zou de verdachte ook bolletjes hebben geslikt.

De man is vandaag met een vlucht uit Curaçao aangekomen in Nederland . Hij viel door de mand tijdens een controle van de douane. De marechaussee moet nog bepalen hoeveel drugs er in de tuinsproeiers zaten. Het gaat vermoedelijk om cocaïne. De 37-jarige man zit nog vast.

© ANP, alle rechten voorbehouden

3 reacties op “Drugs gevonden in tuinsproeiers”

 1. Churandi, ik sluit niet uit dat de douane bewust een oogje dicht heeft geknepen om er ook aan te verdienen.

  Corruptie komt voor bij de douane, er is vorige week toch weer een douanier gearresteerd wegens betrokkenheid bij de drugshandel van zijn broer?

  Ergens heb ik er ook nog begrip voor. Douaniers verdienen geen wereldsalaris en zien over welke financiele middelen de drugshandelaars beschikken. Om nog maar te zwijgen over de politici die, niet gehinderd door enige diplomas, riant verdienen en daartegenover in plaats van presteren alleen maar vakantiereisjes maken. Of niet Gerrit, Stella en Ramsay?

 2. dat is zooooooooo lang geleden dat weten ze egt niet meer hoor !!

 3. Hebben ze op HATO weer zitten slapen???
  Een Nigeriaan vanaf Curacao??? Dat is vragen om problemen. Jaren geleden werd Curacao al overspoeld met bolletjsslikkende Nigerianen. Zoiets weet je toch!!!

  Douane…….. ff wakker worden!!!!