• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale kreeg gisteravond een melding binnen dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden op de Weg naar Westpunt ter hoogte van politiebureau Barber. Bij aankomst trof te politie een vrouw aan die op straat lag met meerdere verwondingen, een gewonde man in een Toyota en een man in Hyundai.

De bestuurder die in de Hyundai zat gaf geen teken van leven meer. Uit het voorlopig onderzoek ter plaatse blijkt dat het gaat om twee broers, beiden bestuurders één van de betrokken voertuigen in deze aanrijding.

Achtervolging
Waarschijnlijk was de bestuurder van de Hyundai samen met zijn zus (de vrouw die op straat is aangetroffen) in de auto en probeerde het politiebureau te bereiken omdat hun broer, in gezelschap van zijn kind en een andere man, hen achtervolgde in een Toyota. De achtervolging zou het gevolg zijn van een probleem die zich tussen de broers afspeelde.

Dodelijke afloop
Tijdens de achtervolging sloeg de Hyundai linksaf om het terrein van het politiebureau Barber op te rijden en hulp te zoeken. Op dat moment reed de broer in de Toyota opzettelijk in op de auto van zijn broer. De zus en de broer van de Toyota zijn overgebracht naar het SEHOS. De politiearts heeft van de broer in de Hyundai de dood geconstateerd. Het gaat om de 39-jarige Ingemar Papa Bonafasia. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam van Bonafasia in beslag genomen voor nader onderzoek. De 41-jarige broer van de overledene is bij het politiebureau van Barber aangehouden.

9 reacties op “Aanrijding met dodelijke afloop”

 1. De 41 jarige broer was net 1 week vrij na 3 jaar in de cel. Zie je wel dat je in Bon Futuro een Bon Futuro krijgt..

 2. @makayu, Dat krijg je als de minister van justitie niet optreed en totaal geen beleid heeft. De gemiddelde politieagent durft ook niets te doen. en dat op een rotsje waar iedereen elkaar kent!

 3. Hoe gaat het met het kind? Die heeft dit allemaal moeten meemaken.

 4. 13 dagen in 2012:
  Moorden – liquidaties – ongelukken
  We glijden af naar niveau HAITA en zelfs erger!

 5. @Juny Vind je dat daadwerkelijk?

 6. @waargaat, ja daarom moet hij maar vrijspraak krijgen omdat hij hiermee moet leven

 7. Aanrijding met dodelijke afloop???
  Dit heet toch gewoon moord !!!!!

 8. Hopi triestu. De rest van zijn leven moet de overgebleven broer rondlopem met de dood van zijn broer op zijn geweten.

 9. Dat dit volk zichzelf af wil maken, prima – waarschijnlijk bewijzen ze er de samenleving nog een dienst mee ook, maar dat dit soort lieden onschuldige weggebruikers in levensgevaar brengt is verwerpelijk.