• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De, volgens eigen zeggen, beste vriend van Joran van der Sloot verklaarde op CNN dat Stephany Flores de moord had kunnen voorkomen. “Toen Flores zag dat Joran betrokken was bij de verdwijning van Holloway, had ze meteen de hotelkamer moeten verlaten”, vertelt vriend John Ludwick.

Ludwick denkt wel dat Joran lijdt aan een posttraumatische stressstoornis en verkeerd heeft gereageerd op de situatie. Ook de verdwijining van Holloway is volgens Ludwick geen uitgemaakte zaak. “Ook al is Natalee dood, zegt dit nog niet dat Joran haar heeft vermoord. De plaats delict is waarschijnlijk erger gemaakt dat het werkelijk was.”

Te danken
De CNN-presentatrice in kwestie is het duidelijk oneens met Joran’s vriend en vraagt hem meerdere keren of hij zich realiseert hoe gek zijn uitspraken klinken. “Dus je beweert dat Stephany, die een brute mishandeling moest ondergaan, waarbij de botten in haar nek werden verbrijzeld en die werd gevonden in een kamer vol met bloed, zonder kleren aan, dit allemaal aan zichzelf te danken heeft?”

Van het scherm
Uiteindelijk snoert de presentatrice Ludwick de mond en draait zijn microfoon uit. Ze verklaart vervolgens dat ze maar een aantal mensen in haar programma wil en dat hij een sukkel is. “Haal hem van het scherm, ik wil hem niet meer zien.”

6 reacties op “‘Flores had moord kunnen voorkomen’”

 1. Deze idioot wil gewoon mee liften op de befaamdheid van een moordenaar en hoopt hoogstwaarschijnlijk op zijn eigen minute on TV.

 2. Als Nathaly Holiway niet naar Aruba op vakantie was gegaan dan was ze nog in leven geweest.

 3. De ouders van Flores hadden haar dood kunnen voorkomen door geen kinderen te nemen.
  Wat een sukkel die gozert.

 4. 6 minutes of fame, a life long of prosecution!

 5. Die John heeft ook een IQ van 23 ofzo..

 6. Die vriend is nog maffer dan Joeren Vendursloet.

  Ongetwijfeld geeft hij bij verkrachtingen ook de schuld aan de sexy kleding van de slachtoffers.

  Waarom zendtijd geven aan dit soort geestelijk gestoorden?