• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De faculteit Administration and Board of Directors van de International School van Curaçao laat weten dat zij zijn geaccrediteerd door de Council of International Schools. De accreditatie benadrukt de kwaliteit en service van de school.

Om geaccrediteerd te worden moet een school internationale en interculturele perspectieven samenvoegen in het leerprogramma. Op deze manier maken studenten kennis met andere culturen en gewoontes en zorgt dit voor een thuisbasis, mochten zij willen werken in een ander land dan waar zij wonen. Daarnaast is een vereiste dat het basisonderwijs zich continue blijft ontwikkelen zodat de kwaliteit van de leerstof hoog blijft.

Trots op tweede accreditatie
Het is de tweede keer dat de International School is geaccrediteerd door een externe organisatie. In 1990 ontving de school een accreditatie van de USA-based Southern Association of Schools and Colleges (SACS).

2 reacties op “International School geaccrediteerd”

 1. H. Vos (Ferd, Juul etc),

  Heb jij net een slechte ervaring gehad bij Campo Alegre? Het komt nu bijna in elke reactie van je ter sprake…

  Misschien moet je in het vervolg eerst een voorproefje vragen… of had je dat ook gedaan en was de pret voor jou alweer voorbij? Neem het dan jezelf kwalijk en niet om de kwaliteiten van de “danseressen” bij Campo.

  Mocht je een nieuw nickname willen dan dacht ik aan Mr. ten seconds… 😉

 2. Goed om te weten dat Anthony Cijntje niet betrokken was bij deze accreditatie. Ik acht Anthony Cijntje namelijk nog in staat Campo Alegre te accrediteren zolang hij er maar voor betaald wordt.