curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Een 25-jarige man heeft zichzelf vanmorgen van het leven beroofd. De politie kreeg een melding van een man die in het water van de Annabaai dreef. De man bleek overleden te zijn en zelf van de brug te zijn gesprongen. De identiteit van de jongeman wordt niet bekendgemaakt, omdat het om zelfmoord gaat.

11 reacties op “Man springt van Julianabrug”

 1. love kills

 2. Intriest voor alle nabestaanden.

  Het zal je kind/familie/vriend/bekende maar wezen en dan lees je ooit deze reacties. Bestaat er nog zoiets als medeleven?

 3. @Gerritje, en Wiels ook nog gescheiden van een Nederlandse vrouw….Het kan verkeren in het leven.

 4. @H. Vos

  Hahahaa, Ik kwam er pas later achter (toen ik het op FB poste) dat net toen ik de foto maakte de gele lijn ervoor was. Maarja.
  Beter voor de privacy van de slachtoffer…

 5. Michel Greijmans moet toch eens met fotograaf Soemanti mee op de volgende vakantietrip van Gerrit en Stella, want op zijn foto is werkelijk niets te zien.

  Als Michel een carriere als persfotograaf ambieert zou ik toch eens een omscholingscursus overwegen.

 6. Ik liep er tussen 7.00-7.25 langs, en toen was de politie al volop bezig met oogetuigen spreken. Zijn lichaam lag al op de kade. Ik had toen een foto gemaakt:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2964026110165&l=94fd6ce22c
  (Lichaam is niet zichtbaar, is nl net achter die gele lijn toen ik de foto maakte).

 7. @H.Vos, Wiels gescheiden? Hoe kan dat nou? Lijkt me zo een aardige man.

 8. Elvis: relatieproblemen?

  Dan is er nog hoop! Want Schotte heeft ook serieuze relatieproblemen (door zijn notoire vreemdgaan, zoals reeds aangeduid in het memo van de veiligheidsdienst) terwijl Wiels (al 1 echtscheiding achter de rug) ook moeite heeft met relaties.

  En Forti is vlak bij de Julianabrug.

 9. De politie was er sinds 7.00 u, zag het lijk op de kade liggen. Ik reed voorbij.

  Volgens de berichten had hij relatieproblemen. Pika.

 10. @obi, of misschien een jonge talentvolle YDK die een functie had bij een overheidsbedrijf en ondanks dat hij kei en keihard werkte kreeg hij geen promotie want die ging naar een vriendje van de regering die er toch nooit is maar wel een dik salaris ontvangt en deze jongeman moest dus ook het werk van zijn meerdere doen.. en dat werd hem te veel.

 11. Wow, 25 jaar! Te jong.. ben benieuwd waarom, zal wel weer om liefdesverdriet gaan ofzo.. zucht!