• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 26-jarige man is gisteravond neergestoken in Parera. Hij was vuurwerk aan het afsteken vlakbij een woning waar een kind aanwezig was. De moeder van het kind raakte verwikkeld in een ruzie met de man. De 54-jarige Dominicaanse vrouw stak de man uiteindelijk met een mes in zijn buik.

De moeder is ter plaatse aangehouden. Het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden.

11 reacties op “Vrouw steekt man neer”

 1. Inderdaad irritant, alle vuurwerk die na de jaarwisseling nog steeds wordt afgestoken. Die lui moet fatsoen worden bijgebracht om dit niet meer te doen. Respectloos voor werkende mensen die de volgende dag weer vroeg opmoeten, kinderen die weer veel te vroeg naar school moeten en huisdieren. Ik vind het heel goed dat zij er wat van gezegd heeft, maar jammer dat die discussie met een mes moest eindigen. Dat is ook geen fatsoen. Maar oprotten met dat vuurwerk!!!

 2. Kasuari, het recht in eigen hand nemen is principieel fout maar als de rechtspraak niet functioneert heb ik er niet zo’n bezwaar tegen. Met name in Nederland (wie beweert altijd dat ik nooit kritiek op Nederland heb?) zijn de rechters volledig de weg kwijt waar zware mishandelingen worden afgedaan met taakstrafjes als 2 dagen de straat aanvegen. Vaak ook nog voorwaardelijk. We zijn in Nederland niet ver af van de situatie dat een inbreker een bewoner aan gaat klagen omdat die zijn huis op slot heeft gedaan en zijn tv aan de muur vast heeft gezet.

 3. Dit is de zoveelste vrouw die een man neersteekt in een maand tijd. Wij mannen moeten een vuist maken tegen dit soort gedrag!

 4. water is veels te duur om aan zoiets te verspillen robert

 5. Een man van 26 met duidelijk het intellect van iemand van 6. Zal waarschijnlijk ook wel op een motor of in een auto rijden, die overdreven lawaai maakt ……. Misschien heeft hij er van geleerd. Ik keur het geweld van de vrouw zonder meer helemaal af , water uit een tuinslang was een goede oplossing geweest. Toch het afsteken van vuurwerk maar met regels vastleggen door / voor dit soort loosers?

 6. Uhm “The Dude” open je atlas even en je ziet meteen dat Republica Dominicana in de caribische gebied ligt 😉

 7. Dus de diegene die vuurwerk afsteek is nu ineens de boosdoener?

  Waar gaan we heen met de wereld….. ik denk dat ik ook maar een mes aanschaf, want blijkbaar is het maatschappelijk geaccepteerd om zelfrecht toe te passen bij dergelijke kwajongens streken…

 8. Ik kan mij er ook wel iets bij voorstellen!

 9. Typisch gevalletje van (Zuid Amerikaans?) temperament. Wel een extreem geval.

  Vrouw heeft misschien wat overdreven gereageerd maar wat was de beste man dan ook met vuurwerk aan het doen op 10 januari?

 10. Helmaal mee want eens honden en andere huisdieren (en ik ook!) schrikken zich elke keer nog de “stress” als er weer iets knalt!
  Gewoon klaar, spul in een doos en einde van het jaar op 31-12 pas weer gebruiken.
  LOOSERS die nu nog “kicken” op vuurwerk!

 11. Ik denk ook dat je niet meer vuurwerk moet afsteken op 10 januari als man van 26…