• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Joran van der Sloot heeft zich vandaag voor de rechtbank in Lima schuldig verklaard aan alles wat hem wordt verweten. Nu hij dat heeft gedaan, komt hij in aanmerking voor strafvermindering. De openbaar aanklager wil dat hij 30 jaar de gevangenis in gaat voor de roofmoord op Stephany Flores.

Volgens de advocaat van Joran voelt Van der Sloot zich vervolgd door de hele wereld. De raadsman zei dat zijn cliënt “onderhevig is aan een diep emotioneel trauma door wat er is gebeurd.” Van der Sloot verwijst daarbij naar de dag dat hij Flores heeft vermoord. De rechter doet vrijdag uitspraak in de zaak.

© ANP, alle rechten voorbehouden

10 reacties op “Joran van der Sloot heeft bekend”

 1. het heeft lang geduurt maar het is zo ver met johan wat heeft die nog meer op ze geweeten dat die ouders ze dochters heben verloren door zo monster met ze mooie praatjes

 2. hahaha.. ja, Jan, Henk en Hans.. die komen met de meesr rare en ongefundeerde uitspraken altijd..

 3. @Kasuari
  Haha, ja, dat viel me ook al op dat hier meer namen dan personen reageren. Opvallend dat BOMBOKLAD er ook vaak is tegelijk met Juul, die nu eens een naam zonder ‘van’ heeft. In dit bericht is-ie zelfs vergeten z’n nick even aan te passen:
  https://www.versgeperst.com/nieuws/136192/vlucht-klm-technisch-vertraagd.html.
  Een schizofreen heeft vele kanten, of zou dat nu juist onderdeel zijn van de Nederlandse mentaliteit?…

 4. hij is niet blij dat ze van zijn sterretje een rondje maken

 5. Een Nederlander (ook in de media) kan nooit wat verkeerd doen. Joran wordt bij mensen zoals Juul (die inmiddels een 50e nickname heeft) niet geidentificeerd als een blanke Nederlandse medemens, die doen dergelijke dingen namelijk nooit.

  Volgens mij had een ene Jan in een vorige topic waarin Joran nog ontkende ook gezegd dat het een Antiliaanse mentaliteit is…. komt die Jan nu terug met dat het bekennen een NL’se mentaliteit is?

 6. Juul Vincent: typische yu korsow mentaliteit? Joran van der Sloot heeft niks te maken met Korsow! Hij is geboren op Aruba en zijn vader en moeder zijn Nederlanders geboren en getogen.

 7. juul vincent god vergeeft je netzoals joran van der sloot

 8. He Joran, ……..Lekker he?

 9. Hij heeft 2 doden op zijn geweten maar voelt zich vervolgd door de hele wereld? Typische yu Korsow mentaliteit!

  Dat Joran door en door verdorven is wisten we al lang, veel erger is dan zijn enge vader (niet voor niets ratvocaat van beroep) hem tot het laatst verdedigd heeft. Zelfs zijn moeder blijft volhouden dat Joran in wezen een aardige jongen is. Ongelooflijk, in plaats van zich schamen dat ze zo’n monster hebben groot gebracht.

 10. Opsluiten….. En niks strafvermindering! Gewoon voor het leven opsluiten…. Dies het leven niet waard….