• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft maandagavond een bijeenkomst gehad met de herkozen president van Nicaragua, Daniel Ortega. Schottte is momenteel in Nicaragua om de inauguratie van Ortega in zijn tweede opvolgende periode als president van Nicaragua bij te wonen.

Schotte en Ortega hebben ruim een uur openhartig gesproken over verschillende onderwerpen. Ze hebben gesproken over economische ontwikkeling, mogelijkheden om meer handel tussen beide landen te initiëren en sociaal-economische uitdagingen.

Belangstelling
Ortega toonde belangstelling voor onder meer de ontwikkeling van het toerisme op Curaçao. Ook legde Schotte uit hoe Curaçao investeert in de ontwikkeling van wijken via het Plan Nashonal pa Desaroyá Bario. Schotte benadrukte dat probeerd moet worden de logistieke barrières die er zijn tussen landen in het Caribisch gebied en Centraal Amerika, weg te werken.

Vriend
Tot slot gaf Schotte aan dat Curaçao altijd klaar zal staan om te helpen en dat Nicaragua kan rekenen op nog een vriend in het Caribisch gebied. Gisterenmiddag was Schotte één van de genodigden bij de officiële inauguratie van Ortega als president.

Schotte schudt de hand van Rosario Murillo, de vrouw van Ortega

3 reacties op “Schotte ontmoet president van Nicaragua”

 1. @Anonymous,
  Onze jonge zakkenvuller weet niet dat bij de voormalige dictator, die de FARC als “hermanos” beschouwt, het geld eerst geteld moet worden en de buit eerlijk verdeeld, om te voorkomen dat circus clowns zoals Wiels als hysterische divas tekeer gaan wanneer hun clubje tortilla’s zonder kaas toegeduwd krijgen.

 2. Kreeg net een emailtje uit Nicaragua dat Schotte een lening aan Ortega heeft toegezegd van $100 miljoen voor de opbouw van de cocaplantages. Zeg me dat het niet waar is !

 3. Mijn hond heeft wat verkeerds gegeten en moet van de dierenarts braken.

  Bedankt daarom voor de Schotte foto’s Vers Geperst!

  Huisfotograaf Soemanti kan zijn foto’s wellicht ook aan de boticas verkopen?