• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gistermiddag drie mannen aangehouden wegens overtreding van de opiumwet. Tijdens een routinecontrole in de Bargestraat zagen de agenten een aantal mannen die zich verdacht gedroegen. Na onderzoek vond de politie een hoeveelheid marihuana en cocaïne.

Toen de politie de mannen naderde, haalde één van de mannen een zak uit zijn broek en gooide deze weg. De politieagenten fouilleerden twee mannen, die 37 en 59 jaar zijn, en vonden  een aantal zakjes marihuana en cocaïne.

Aanhouding
Ook vonden ze een hoeveelheid vloeipapier en een ‘crusher’ voor marihuana. De politie heeft de twee mannen aangehouden en de derde man die aanwezig was is ook meegenomen naar het politiebureau. In het onderzoek van de zaak heeft de politie huiszoeking gedaan in het huis van één van de verdachten. Daar vonden ze een weegschaal die wordt gebruikt om drugs af te wegen, en een zak met marihuana.

 

3 reacties op “Drugs gevonden bij verdachte mannen”

 1. Mag op Bonaire wel Jointjes gerookt worden ?
  Bonaire is ook een nederlands gemeente geworden.

 2. lekker een jointje roken terwijl ik dit lees

 3. Wanneer wordt marihuana hier ook ‘gedoogd’? Come on, iedereen (om niet al te veel te generaliseren: veel mensen) doet ‘t maar niemand mag ‘t?

  Harddrugs de kop in drukken! Maar misschien is het ook toeristisch wel interessant om een “Amsterdams” softdrugsbeleid aan te houden?