• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is gisteren aangekomen op de luchthaven van Managua in Nicaragua en werd ontvangen door de minister van Buitenlandse Relaties van Nicaragua Samel Santos. De pers stond in grote getale de premier op te wachten bij het vliegtuig.

 

De pers liep samen met de premier naar de vip ruimte waar Schotte meteen een interview gaf aan de media. Schotte woont vandaag de beëdiging bij van de herkozen president Daniel Ortega.

Foto’s: Ramsay Soemanta

5 reacties op “Schotte aangekomen in Nicaragua”

 1. Tja, het woord “Schottegat” krijgt de komende decennia een heel andere betekenis.
  Helaas heeft het dan met de staatskas te maken…………

 2. Dat die daar maar blijft.
  Hij past perfect in het regiem daar!!!

 3. Op de bovenste foto zie ik Schotte’s schaduw, oftewel Gerrit’s troetel poedel, oftewel Stella van Rijn Gerrit weer als een siamese tweeling volgen.

  Onder de foto’s zie ik dat fotograaf Ramsay Soemanta deze vakantiereis ook weer mee heeft mogen maken.

  Hoe lang vinden wij het nog normaal dat deze drieling voor tonnen belastinggeld verkwist aan totaal onzinnige vakantiereisjes? Drie keer businessclass, drie keer 5 sterrenhotel, drie keer daggeldvergoeding voor een bezoek aan een bananenrepubliek dat Curacao niets te bieden heeft en waaraan Curacao niets te bieden heeft.

  Leg dit maar eens uit aan de juffrouw in de toko die iedere maand van minder dan 2 dagen daggeldvergoeding moet rondkomen. Dan een fotograaf dit niet snapt, ok, daarom is hij ook fotograaf geworden, maar Stella? Het enige wat rein is aan haar is haar naam, niet haar geweten.

 4. Dan hebben we het nog niet over alle personen die links, rechts en achter hem aanlopen. Die hun ziel gewoon verkopen voor een loontje, hebben die dan totaal geen zelfrespect en principes?

  Walgelijk…

 5. Blijft triest dat ons eiland in het buitenland vertegenwoordigd wordt door een blaaskaak die, afgezien van zijn betrokkenheid bij een reeks van fraudes, geen enkele opleiding heeft afgemaakt.
  Een andere politica, Jacintha Constantia, heeft zelfs een HBO diploma vervalst omdat het haar aan capaciteiten ontbrak om een studie en examen te doen. Wat dat betreft is haar facebook pagina wel grappig, Op http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1626722936 zie je dat ze de televisiezender HBO heeft ingevuld bij ‘college’. Van HBO opleidingen heeft ze dan ook nooit gehoord.